Apex Legends Hakkında Görüşleriniz

Solo mod olmalı.
Üç kişi yerine dört kişi olmalı ve PUBG gibi takım arkadaşlarını otomatik seçmemeli oyuncuya bırakmalı.
Envanter kapasitesi arttırılmalı.
Envanterdeki silah kapasitesi iki değil üç veya dört olmalı
PUBG gibi oda kurma olmalı.
Yine PUBG gibi online olan oyuncuların listesi olmalı ve oyuncu davet etme olmalı.
Arkadaş ekleme olmalı ki arkadaş listesinden takım arkadaşı seçme olmalı.
Başlangıç sistemi yani oyuna başlamak için atlama sistemi geliştirilmeli.
Oyun 3 kişilik takımlar ve silah kapasitesiyle gayet dengeli.
 
Sorunlu. Buglar, oyundan atmalar, donmalar. Sosyal'e konu da açtım, tek başıma giriyorum oyuna, sorun yok, sıkıntısız oynuyorum. Ama bir arkadaşım ile girmek istediğimde lobby'de kitleniyor oyun. Daha çok yol alması gerekiyor sanırım.
 
Sorunlu. Buglar, oyundan atmalar, donmalar. Sosyal'e konu da açtım, tek başıma giriyorum oyuna, sorun yok, sıkıntısız oynuyorum. Ama bir arkadaşım ile girmek istediğimde lobby'de kitleniyor oyun. Daha çok yol alması gerekiyor sanırım.
Oyundan atma, Beya ekran vb. sorular için ekran Kartı sürücünüzü yeniden yüklemeniz lazım. Bende de oluyordu çözdüm o şekilde
 
Ben oyunu beğendim, hızlı olması ve skiller hoşuma gitti. Karakter çeşitliliği ve büyük haritalar geldikçe daha zevkli hale gelir diye düşünüyorum. Call of Duty Blackout bedava iken onu da denedim o da güzeldi fakat insanlar yıllardan beri COD'a alıştığı için iyi oynuyorlardı ben alışma sürecinde zorluk çektim. Herkes oyunu iyi oynayınca yeni başlayana bayağı zorluk oluyor. Bugün biri PUBG'ye de başlasa o da çok zorlanır çünkü artık herkes oynamayı biliyor. Bu oyuna herkesle birlikte başladığım için daha çok zevk alıyorum tıpkı PUBG'nin ilk zamanları gibi 5 oyundan 3 ünde kill leader olabiliyorum şampiyon olamasam da o da büyük haz veriyor insana :).

Bir de bir sorum olacak oyun bende acayip baş ağrısı yaptı. Seslerden dolayı sanırım kulaklığı her elin sonunda çıkarıp bir süre beklemezsem rahat edemiyorum. Başka aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?
Bende de baş ağrısı yapıyor yalnız değilsin.
 
PUBG'ye başlamadan önce "Çok realistik, her köşede backstep kovalayan pusucular ve drop hunterlar,snakeler var.Ben bu oyunu oynayamam" dedim, başladım, oynadım. Bir zaman sonra oyunda bu kanser tipleri alt etmeyi öğrendim ama bu sefer de oyun sıkmaya başladı.
Fortnite'a başlamadan önce "Çok çizgi film, yapı kurma falan adamlar mimar olmuş ben bunu yapamam." dedim, başladım, oynadım. Yapı kurmayı öğrendim, bu sefer de baydı.
Apex Legends ise bana göre bu oyunların iyi taraflarını almaya çalışan benim gibi bu oyunlardan sıkılan kitleye hitap ediyor. Yapı kurma yok,çok realistik değil. P2W diyenler neye göre diyor bilmiyorum. Şunu lütfen unutmayın, sizin lobide arkadaşınızla girememeniz, ekran kartını driverınızı güncellemenizin gerekmesi vs oyunun genel puanını düşürür. Evet fakat bu sorun bende yok ve oyun benim gözümde düşürmez. Ve arkadaşlar burada kendi düşüncelerini yazmış.
 
Baya da keyif veren bir oyun. Pubg gibi adamı sinir etmiyor eğlendiriyor. Güzel oyun olmuş. Warface den sonra ikinci kez bir free bir oyun sevdim...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı