Apple vs Samsung

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum kaynak atar mısın bu dediğin doğru olsa bile bana hiç mantıklı gelmiyor madem kendi cihazlarına en iyi ekranları koymuyor neden Note 3'ün ekranı IP 11'in ekranında daha iyi?

İki dünya devinden biri katlanır telefon yapıyor biri 1 tane daha kamera ekliyor ben gayet inandım açıkçası ve Note serisindeki kalem ve Galaxy Zoom'larda vardı bir dönem her türlü Samsung daha inovatif.

He bu arada şöyle bir açıklık getireyim bizde Note 11 zamanlarında Samsung'un bayisi vardı çevre eğitim amaçlı konferans yaparlardı adamların Apple ile bir rakipliği yok tüm fiyat yelpazelerine ve dünyaya telefon satmak istiyorlar kendi dedikleri bu arada bunlar.

Bir alıntı paylaşacağım ne kadar inovatif ama 😅
Samsung Z flip is telefonu olarak kullanıyorum. Telefonu haftada 1 belki kullanıyorum. Toplasanız alındığından beri 10 saat konuşma yoktur. Ürünüm garantili. Telefonu 10 gün kullanmadım açtığımda ekranı çalışmıyordu. Bu arada bu cihazlarda kronik ekran sticker ve ekran sorunu olduğunu öğrendim çünkü 3 arkadaşımda aynı cihazı kullanıyor ve sorunlarımız aynı.

Garantisi var diye servise verdim ve 1 saat inde 7000 TL ekran parası istediler. Sistemleri söyle mikroskop ile içine bakıp İstanbul'a atıyorlar İstanbul darbe diyor ( telefonu görmeden) bu arada arkadaşlara gösteriyorum kozmetik olarak darbe olmayan cihazda nasıl kullanıcı hatası olur. Ekran tek değişmediği kasa ile beraber değiştiği ve maliyetli olduğu için hiçbir darbe olmayan cihaza kullanıcı hatası deyip 7000 TL istiyorlar.

Bugün tüketici ve CİMER ®'e yazacağım. 30-40 bin TL verip telefon al darbe bile olmayan telefona sözde mikroskop ile stickerin altında darbe var diyorlar bu arada resimlere bakıyoruz kimse darbe göremiyor. Resmen ekranı kronik sorunlu telefon üretip para istiyorlar.
Link'te bırakıyorum Samsung Telefon Z Flip Sorunlu

Dosya Ekleri

• IMG_0218.jpeg
    IMG_0218.jpeg
    144,4 KB · Görüntüleme: 44
Bir alıntı paylaşacağım ne kadar inovatif ama 😅
Samsung Z flip is telefonu olarak kullanıyorum. Telefonu haftada 1 belki kullanıyorum. Toplasanız alındığından beri 10 saat konuşma yoktur. Ürünüm garantili. Telefonu 10 gün kullanmadım açtığımda ekranı çalışmıyordu. Bu arada bu cihazlarda kronik ekran sticker ve ekran sorunu olduğunu öğrendim çünkü 3 arkadaşımda aynı cihazı kullanıyor ve sorunlarımız aynı.

Garantisi var diye servise verdim ve 1 saat inde 7000 TL ekran parası istediler. Sistemleri söyle mikroskop ile içine bakıp İstanbul'a atıyorlar İstanbul darbe diyor ( telefonu görmeden) bu arada arkadaşlara gösteriyorum kozmetik olarak darbe olmayan cihazda nasıl kullanıcı hatası olur. Ekran tek değişmediği kasa ile beraber değiştiği ve maliyetli olduğu için hiçbir darbe olmayan cihaza kullanıcı hatası deyip 7000 TL istiyorlar.

Bugün tüketici ve CİMER ®'e yazacağım. 30-40 bin TL verip telefon al darbe bile olmayan telefona sözde mikroskop ile stickerin altında darbe var diyorlar bu arada resimlere bakıyoruz kimse darbe göremiyor. Resmen ekranı kronik sorunlu telefon üretip para istiyorlar.
Link'te bırakıyorum Samsung Telefon Z Flip Sorunlu
Hocam teknoloji daha yeni. Böyle sorunlar olması normal. Ama kullanıcı hatası olması imkansız olan bir duruma 7000 TL istenmesi biraz komik.

Hocam teknoloji daha yeni. Böyle sorunlar olması normal. Ama kullanıcı hatası olması imkansız olan bir duruma 7000 TL istenmesi biraz komik.

Diğer modellerinde de benzer sorunlar var, çok inovatif gerçekten!
Kronik sorunlu olduğunu yazmış arkadaş, kullanıcı hatası değil zaten gördüğüm ve incelediği kadarıyla. Samsung sonuçta artık şaşırmıyorum. Yalan yok insanlara önerirken de acaba sorun yaşarlar mı diye düşünüyorum. Samsung paramla rezil etti çünkü beni, de fanlarına laf anlatamıyorsun. Tapıyorlar çünkü!

Yukarıda fazla doğruları söyledim sanırım, biraz zor gelmiş olabilir. Üzgünüm :D

Son düzenleme:
Apple sanki çok inovatif. İki kamera eklemeyle inovatif olunmaz.

Apple'da da sorunlar var.

Apple sanki çok inovatif. İki kamera eklemeyle inovatif olunmaz.

Saracak daha mantıklı bir yorum beklerdim, sakin ol lütfen!
Biz yok demiyoruz zaten var tabii ki hatasız olmaz!
Ama artıları eksileri bilmek önemli, anlatmaya çalıştığımız olayı anlayabilirseniz problem kalmayacak!

Tamam ama sanki sadece Samsung hatalıymış gibi anlatmışsınız.

Öyle anlamak istemiş olabilirsiniz :D doğru anladığınızdan emin olun derim :D

Tamam ama sanki sadece Samsung hatalıymış gibi anlatmışsınız.

Örnek vereyim ben iPhone 13 modelini hiç sevemedim mesela, nedenini bilmiyorum ama sevemedim. Umarım anlatabiliyorumdur. Sen burada fanlık mı görüyorsun, açıkça fikrini paylaşan birini mi? Mesela?

Öyle anlamak istemiş olabilirsiniz :D doğru anladığınızdan emin olun derim :D

Örnek vereyim ben iPhone 13 modelini hiç sevemedim mesela, nedenini bilmiyorum ama sevemedim. Umarım anlatabiliyorumdur. Sen burada fanlık görüyorsun, açıkça fikrini paylaşan birini mi? Mesela?
Açıkca fikrini paylaşan biri.

Açıkca fikrini paylaşan biri.
Ama siz beni fan olarak görüyorsunuz sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı