Apple'ın sitesinden gelecek sipariş kaç günde teslim edilir?

Merhaba ben de aynı şekilde sipariş verdim bugün. Sizin elinize ne kadar zamanda ulaşmıştı acaba?

Sipariş etmedim :) direk gidip almıştım, fakat bu arkadaş vermiş.
Evet bende teslim aldım bugün, yoğun bir gündü yazamadım. Bir sorun yok fiziksel olarak, harici monitörüm de çalışıyor. Tabii hala işletim sisteminde bazı kararsızlıklar var ama düzelir onlar. Herkese hayırlı olsun.

Özetle:

14 Ocak'ta verilen siparişim, (MBP Konfigüre edilmiş)

23 Ocak'ta Çin'den gönderildi

27 Ocak'ta İstanbula vardı, gümrüğe girdi.

5 Ocak'ta gümrükten çıktt

8 şubatta teslim edildi.
 
Ayın 5 inde bir ipad siparişi verdim. Hala işleniyor diye yazıyor. Teslim alma tarihi 29 Nisan 5 Mayıs arasında. Süre çok uzun ve şimdiden pişman oldum.
 
Ayın 5 inde bir ipad siparişi verdim. Hala işleniyor diye yazıyor. Teslim alma tarihi 29 Nisan 5 Mayıs arasında. Süre çok uzun ve şimdiden pişman oldum.
Merhaba,siparisiniz geldi mi? Geldiyse ne kadar sürdü ben de lazer baskılı ipad sipariş verdim 26 haziranda. aradigimda apple ı ,3 le 4 hafta arasında bir sure verdiler ama teslim tarihi 28 temmuz-6 agustos gözüküyor o tarihe kalmaz dediler bakalım umarım erken gelir pişman oldum bi daha apple storedan hiçbir şey almam eger bu kadar uzun surede gelirse.
 
Merhaba, siparisiniz geldi mi? Geldiyse ne kadar sürdü ben de lazer baskılı iPad sipariş verdim 26 Haziran'da. Aradigimda Apple'ı, 3 le 4 hafta arasında bir sure verdiler ama teslim tarihi 28 Temmuz-6 agustos gözüküyor o tarihe kalmaz dediler bakalım umarım erken gelir pişman oldum bir daha Apple Store'dan hiçbir şey almam eger bu kadar uzun sürede gelirse.

Sanırım Apple ürünlerini sokta bekletmiyor. Sipariş gelince ürünü merkezden kargo ile getirtiyorlar. O yüzden bu kadar uzun sürüyor. Bana MacBook Pro için 1 ay kadar sürer demişlerdi bende Hepsiburada'dan satın aldım, 1 günde gelmişti.
 
Selamlar, ufak bir deneyimimi ben de aktarayım. 16 Temmuz'da özel konfigürasyon bir iMac sipariş ettim. 24 Ağustos-1 Eylül arasında bir teslimat tarihi verildi. Tam iki hafta sonra 30 Temmuz'da Çin'den kargoya verildi ve bugün(02/08) gümrükleme işlemine girdi olarak görünüyor UPS'nin sitesinde. Apple ile konuştuğumda bir ürünün Çin'den kargolanması bu dönemlerde 3-4 haftayı bile bulabiliyormuş. Gümrük konusunda ise tamamen gümrük memurunun insafındasınız o noktadan sonra dedi. Durum güncellendikçe aktarırım.
Selamlar, 02/08 tarihinde gümrüğe giren ürün 06/08 tarihinde çıktı ve 09/08 tarihinde tarafıma teslim edildi. Söylenen tarihten epey bir önce gelmiş oldu. Alacak arkadaşlar bir parça fikir edinebilirler.

Ayrıca M1 maci tasarım odaklı alacak arkadaşlara tavsiyem istisnasız 16 GB ram ve minimum 512 GB ssd ile alın.
 
Son düzenleme:
Selamlar, 31 Ağustos tarihinde sipariş verdim yani bugün :). M1 16 GB RAM 512 SSD, Teslim zamanı 21 Eyl - 23 Eyl olarak gözüküyor güncel bilgi geldikçe ileteceğim.
 
Selamlar, 31 Ağustos tarihinde sipariş verdim yani bugün :). M1 16 GB RAM 512 SSD, teslim zamanı 21 eyl - 23 eyl olarak gözüküyor güncel bilgi geldikçe ileteceğim.

Son durum ne? Ben 28 Ağustos'ta şipariş verdim. 31 Ağustos'ta Çin'den yola çıktı bugün(06.09.2021) sabah gümrüğe girdi İstanbul da.
 
Son durum ne? Ben 28 Ağustos'ta şipariş verdim. 31 Ağustos'ta Çin'den yola çıktı bugün(06.09.2021) sabah gümrüğe girdi İstanbul da.
Son durum bu paket hala Çin'de gözüküyor.

Tahmini teslimat
Planlanmış teslimat için lütfen daha sonra tekrar kontrol edin.
Screen Shot 2021-09-07 at 16.45.10.png
 

Geri
Yukarı