APU sistem almak pişmanlıktır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
APU sistem kadar kötü bir şey yok. Almayın aldırmayın. Gerçekten rezalet bir şey. Saçma sapan APU sisteme 3000 lira verene kadar gidin 1000 lira daha koyup ekran kartı adam akıllı bir şey alın. Bilmiyorum belki bazı arkadaşlar memnundur ama 1 yıldan beri kullanıyorum, almaz olaydım.
APU sistemi neden kötü dediniz?
İmzayı göze alırsak RAM'ler sanırım tek kanal, eğer tek kanalsa performansı çöp olacaktır ki Dual Channel yapın.
SSD kronik sorunlu.

APU sistem kadar kötü bir şey yok. Almayın aldırmayın. Gerçekten rezalet bir şey. Saçma sapan APU sisteme 3000 lira verene kadar gidin 1000 lira daha koyup ekran kartı adam akıllı bir şey alın. Bilmiyorum belki bazı arkadaşlar memnundur ama 1 yıldan beri kullanıyorum, almaz olaydım.

Şu videodaki sistem bana hediye edilmişti, hala kullanıyorum, Lubuntu var içinde:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasasını biraz daha küçük bir şey ile değiştirip, taşınabilir yapmayı bile düşündüm. Neye göre, kime göre alınmaz diye sormak lazım, APU sistemler.

@Akif kullanıyor mesela, gördüğüm kadarıyla memnun.

Maalesef ki toplumumuzun en büyük eksiği bir araştırma yapmadan alışveriş yapmak. Unutmayın ki bir ticarette size vaat edilenden fazlasını alamazsınız. APU sistemin vaat ettikleri belli, gidip de APU sistem ile uçak kaldırmayı beklemeyin ki çift kanal ile düzgün bir APU sistem toplayıp, açamayacağınız oyun neredeyse yok.

Ek olarak bilmenizi isterim ki konsollara da AMD'nin APU teknoloji güç veriyor. Bir sistemi karalamadan önce hakkında araştırmalar yapın. Mesajınızı okuyup, bütçesi olmayan ve yanlış yönlenebilecek birçok insan var. Sizin tecrübeleriniz her zaman doğru olmak zorunda değil. Her kullanıcı aynı kapasitede olamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı