AMD almak pişmanlıktır diyenler

AMD almak pişmanlık mıdır?

• Oy verenlerin toplamı
    244
Şu bir gerçekki yeni ryzen APU'lar gelmeden önce AMD laptop grafik kartında vasattı fakat masaüstü için oldukça iyi iş çıkarıyor.

Hele Navi ile başarırsa tadından yenmez.
Doğrudur , masaüstünde hiç kullanmadığım için bilemiyorum. Hatta pek çok kişi Ryzen APU'ların Intel HD muadillerine göre daha performanslı olduğunu da söylüyor. Ama dediğim gibi benim bir kere ağzım yandığı için çok güvenemiyorum. Belki gereksiz bir önyargıdır ama sonuçta ucuz şeyler değil bu parçalar. Alıp deneyeyim, beğenmezsem atarım satarım diyemiyorsunuz hemen.

Size bir şey söyleyeyim mi? Eğer yurt dışında yaşasaydınız yüzde doksanınız İntel işlemci ve Nvidia ekran kartı kullanacaktınız :)

Size bir şey söyleyeyim mi? Eğer yurt dışında yaşasaydınız yüzde doksanınız İntel işlemci ve Nvidia ekran kartı kullanacaktınız :)
Hayır, yurt dışındada durum pek farklı değil, reddit'e dikkatlice bakarsan çoğu kişinin NVIDIA'nın fiyat politikalarından şikayetçi olduğunu görürsün. Sen öyle sanmaya devam et en iyisi. Ayrıca yurt dışında da Ryzen oldukça çok tercih edilen bir işlemci. Nasıl bir düşünce ile yazdın bilmiyorum ama çok yanlış konuşuyorsun.

Hani yurt dışında evet, fiyatlar daha düşük fakat aynı şekilde maaşlarda aylık milyon dolarlar değil. Yurt dışında herkesin bilgisayara ayıracak 2000$ parası yok, işin gıdasını falan hiç düşünmüyorsun işte. Genellikle 1060-2060 civarında takılıyor hepsi, bir kısmıda 1050Ti ve aşağısı.

Ayrıca AMD'nin son satış rakamları bu dediklerimi fazlasıyla doğruluyor. Ekran kartı bakımından eh işte durumundayken işlemci bakımında 2018'de İntel'den fazla satmış.

Hayır, yurt dışındada durum pek farklı değil, reddit'e dikkatlice bakarsan çoğu kişinin NVIDIA'nın fiyat politikalarından şikayetçi olduğunu görürsün. Sen öyle sanmaya devam et en iyisi. Ayrıca yurt dışında da Ryzen oldukça çok tercih edilen bir işlemci. Nasıl bir düşünce ile yazdın bilmiyorum ama çok yanlış konuşuyorsun.
Apple 1 Nvidia 2 Derdim de olmaz. Apple 1 EA 2.

Gördüğümü söylüyorum. Şikayet etmek demek kullanmayı bırakmak demek değil. Türkiyede insanlar bir çok şeyden şikayet ediyor ama yine de her şey aynı şekilde devam ediyor ve edecek.

Zamanında FX-6300 burdan tavsiye alarak toplamıştım ekran kartımda Sapphire R9 270X VAPOR-X. İşlemcinin stok fanı gürültülü olsada halaa memnunum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı