Aranızda cinler veya paranormal olaylar yaşayan/gören var mı?

Siyun

Picopat
Daha fazla  
Merak ediyorum da hiç böyle paranormal olaylar olsun cin falan olsun yaşayan var mı aranızda ya da gördüğünü düşünen var mı? Tuhaf rüyalar olur bir şey olur ne bileyim sabah kalkınca elde kına bulma olur. Geçenlerde yine bir TikTok yayını gördüm. Yayıncı saçma sapan hareketlerle cin çağırıyor işte buzdolabınsa yansıması varmış, yok yastık hareket ediyor halı kıpırdıyor falan bana saçma geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merak ediyorum da hiç böyle paranormal olaylar olsun cin falan olsun yaşayan var mı aranızda ya da gördüğünü düşünen var mı? Tuhaf rüyalar olur bir şey olur ne bileyim sabah kalkınca elde kına bulma olur. Geçenlerde yine bir TikTok yayını gördüm. Yayıncı saçma sapan hareketlerle cin çağırıyor işte buzdolabınsa yansıması varmış, yok yastık hareket ediyor halı kıpırdıyor falan bana saçma geliyor.
Ne bekliyorsunuz hocam o içeriklerden.

Hocam bizim kedi bazen boş boş yerlere bakıp kaçmaya çalışıyor kendi kendine değişik hareketler yapıyor. Hayvanlarin gözlerinde bildigim kadariyla perde yok yani belki bu sallamasyon olabilir. Ama şüphelenmedim değil yani.

"TikTok" durumu açıklamamıza gerek var mı?

Hocam merak ettim sadece yoksa bende inanmıyorum bazen bazı platformlarda görüyorum da izleyenler çok oluyor canlı yayın falan yapıyorlar.

Hucam 3 dilek hakkın varmı?

Me.

Ne bekliyorsunuz hocam o içeriklerden.

Kanka arada canlı yayınlara falan denk geliyordum işte bayağı izleyen oluyor 1-2 k bazı platformlarda ondan merak ettim cidden inanan var mı diye.

Hocam bizim kedi bazen boş boş yerlere bakıp kaçmaya çalışıyor kendi kendine değişik hareketler yapıyor. Hayvanlarin gözlerinde bildigim kadariyla perde yok yani belki bu sallamasyon olabilir. Ama şüphelenmedim değil yani.

Hayvanlar kedi köpek görüyor diyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı