Aras Kargo kullanmayın

Aras Kargo 1 kere kullandım, bir sıkınıt çıkmadı memnun kaldım. Bu şubeye göre değişen bir mevzudur aslında. Bu şubelerin çoğu İsim hakkı alınarak açılan yerlerdir, şube sahibi bir hafta sonra orayı kapatıp bir sucu açabilir. Şubeye göre değişiklik gösterir.

Aras Kargo'dan ben çok memnunum. Benim bölgemde hem hızlılar hemde öyle çalma gibi bir durumla karşılaşmıyorum. Önceden Hepsiburada Yurtiçi ile çalışırdı Yurtiçi kanser edecekti beni. Bir keresinde buldukları adresimi bile bulanamadı deyip bir kaç gün daha bekletmişlerdi . Başka bir seferde de sırf kapıda ödeme diye mi bilmiyorum ama 9 gün kargomu getirmemişlerdi. Ama en son Yurtiçi ile alışverişim den memnun kalmıştım. Aras ile hiç sorun yaşamadım ve hiç yavaş getirdiği olmadı. Sanırım bölgeden bölgeye, şubeden şubeye değişiyor.

Aras'tan memnunum diyen arkadaşlar, Aras ile gelen ilk kargom bu değil. Daha önce bir sorun yaşamamıştım öyle çok uzak bir tarihte gelen kargodan da bahsetmiyorum. Ayrıca keşke hepsiexpress'le gelseydi kargom. Son alışverişlerimde onla yolladılar hep zaten. Ürünün altında da hepsiexpress yazıyor ancak nedense Aras kargo ile yolladılar.

Hepsiburada'nın kendi kargo şirketi var o çok iyi. Bir de UPS çok iyi. Aras'dan uzak durun. Geçenlerde teknik servise bilgisayar göndereceğim müşteri hizmetlerinde ki kadın Aras kargo dışında tüm kargo firmalarıyla gönderebilirsiniz dedi. :D

Artık bunlar zıvanadan çıkmışlar. Hepsiburada'dan 2 adet 3 litre, 1 adet 1 litre toplam 7 litre şanzıman yağı aldım. Gelen kargo eksikti içinden sadece 1 adet 1 litre yağ çıktı, elemana tutanak tutturacağım deyince de kaçtı gitti hiç aldırmadı bile. Laptop çaldıklarını önceden görmüştük de şanzıman yağı çalmak nedir? 150 lira bile değil eksik olan kısım.
Merhaba, yaşanan aksaklık nedeniyle üzgünüz. Size yardımcı olabilmemiz için sipariş numaranızı iletir misiniz?

en iyisi SüratKargo

Sürat kargo burada berbat. Ürün geliyor, aramıyorlar, ben arıyorum açmıyorlar. İade işlemini başlatıyorum, adama geri göndericeklerine bana getiriyorlar. Böyle dandik bir firma.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı