Focal Fossa
Hectopat
- Makaleler
- 3
Çok doğru. Firewall'u bile kendim kurdumArch size evin yapı malzemelerini verir, evi siz inşaa edersiniz.

Çok doğru. Firewall'u bile kendim kurdumArch size evin yapı malzemelerini verir, evi siz inşaa edersiniz.
Forumdaki Fedoracı bir arkadaş dene demişti, yükledim sistemime KDE versiyonunu. Kendimce özelleştirdim rahatsız da değilim. Beğendim Fedora'yı, ancak en son Arch Linux kurduğumda görüntü alamamıştım nedense. AMD RX serisi kartlar için sürücü kurmak gerekiyor mu bilmiyorum açıkçası ancak hatırladığım kadarıyla kernel içerisinde AMDGPU sürücüleri vardı.@Fatalis Siz neden Fedora kullanıyorsunuz acaba? Dizüstü bilgisayarıma kurmaya can atıyorum fakat aksilikler oluyor hep.
Forumdaki Fedoracı bir arkadaş dene demişti, yükledim sistemime KDE versiyonunu. Kendimce özelleştirdim rahatsız da değilim. Beğendim Fedora'yı, ancak en son Arch Linux kurduğumda görüntü alamamıştım nedense. AMD RX serisi kartlar için sürücü kurmak gerekiyor mu bilmiyorum açıkçası ancak hatırladığım kadarıyla kernel içerisinde AMDGPU sürücüleri vardı.
Sen mi önermiştin, başkası mıydı hatırlamıyorum. Sen olabilirsin ama emin değilimBende de Fedora var, ancak ekran kartım Intel ve çok eski olduğu için sürücülerle uğraşmadım bile.
Sen mi önermiştin, başkası mıydı hatırlamıyorum. Sen olabilirsin ama emin değilim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.