İşte dedim ya babasının oğlu diye.@T21 @Framboğaz @Jiw
İşte bu yüzden Ebeveynleri hedef alıyorlar, Aile kurumunu hedef alıyorlar.
Önce bir ebeveynleri Liboş köle tam bir akıl hastası yapıyorlar, psikiyatrik hasta ebeveynler sonrada Z kuşağın çocukları da Ebeveynleri yardımıyla psikiyatrik hasta akıl hastası + 2 yapıyorlar.
Neden de çok basit, Aile kurumu çok fazla tasarruf ebeveynler çok fazla tasarruf ediyor, o yüzden de ekonomide daralma yoksunluk ve gelirde düşüş oluyor.
Bu yüzden de liboştan bireyler halinde örgütleyip insanları, her türlüsün geliri vur patlasın çal oynasın gelsin musluklar istiyorlar.
Misal size bir soru?
@One Face @T21 @Framboğaz
Yayıncı bağışlar oyun yayınları o bağış gönderilen paralar furyası Z kuşağın zamanında oturmuştur değil mi?
Öncesinde böyle bir durum var mıydı?
Böyle bir durum suç sayılıyordu bilginiz olsun bu arada @One Face
Hem de cezaevinde ıslah edilecek kadar bir suç.
Ailede akıl yoksa çocuk ne yapsın?
Nasıl uyuşturucu kaçakçıları falan gençleri alet ediyorsa bu sen şöylesin böylesinciler de mahvediyor.
Hadi bunları geçtim çocuğun elinde internet var.
Ana baba bilinçli değilse zaten o çocuğun geleceğinin yanma ihtimali yüksek.
Mesela şimdi Youtube'da siber güvenlikçi abiler var.
Yanlışlıkla bir hatayla hapse girebilirlerdi.
Yani kötü bir şey olabilirdi demek istiyorum çünkü zaten genelde sabıkalı oluyorlarmış.
Bir de anlamadım tasarruf etmemek mi lazım? Yani çok aşırı mı tutumlu olmak zararlı demek istediniz?
Bir de son örneğinizi anlamadım. Öncesini falan nereden bileyim ben?
O kadar büyük değilim de bağış olayı saçma.
Hatta izlediğim bir yayıncı ben dilenci miyim diyordu.
Bağışları kapalıydı.
Şu an ne durumda bilmiyorum. Bu arada Z kuşağından bu arkadaş.
Son dediklerinize katılıyorum. Zaten Onltfans yasağı mı ne gelmişti. Onu da destekliyorum. Bu dediklerinizin farkındayım.@T21 @Framboğaz @Jiw
İşte bu yüzden Ebeveynleri hedef alıyorlar, Aile kurumunu hedef alıyorlar.
Önce bir ebeveynleri Liboş köle tam bir akıl hastası yapıyorlar, psikiyatrik hasta ebeveynler sonrada Z kuşağın çocukları da Ebeveynleri yardımıyla psikiyatrik hasta akıl hastası + 2 yapıyorlar.
Neden de çok basit, Aile kurumu çok fazla tasarruf ebeveynler çok fazla tasarruf ediyor, o yüzden de ekonomide daralma yoksunluk ve gelirde düşüş oluyor.
Bu yüzden de liboştan bireyler halinde örgütleyip insanları, her türlüsün geliri vur patlasın çal oynasın gelsin musluklar istiyorlar.
Misal size bir soru?
@One Face @T21 @Framboğaz
Yayıncı bağışlar oyun yayınları o bağış gönderilen paralar furyası Z kuşağın zamanında oturmuştur değil mi?
Öncesinde böyle bir durum var mıydı?
Böyle bir durum suç sayılıyordu bilginiz olsun bu arada @One Face
Hem de cezaevinde ıslah edilecek kadar bir suç.
@One Face
Şöyle söyleyelim, etiğe insani değerlere aykırı bütün saçmalıklar bütün bu gerçekten zırva kere zırvalıkların hepsi, Z kuşağın döneminde oturduğu gibi, Z kuşağının destekleriyle devam etmekte.
@One Face atıyorum ONLYFANS diyelim, ONLYFANS gibi bir projenin para karşılığın bu muhabbetin Z kuşağının sayesinde olduğunu söylemek gayet akılcı ve doğrudur.
Öncesinde böylesin projelerin hayata geçilmesi anca TOR AĞI gibin ağlarda mümkün olurdu.
Şimdi Pedofili içerikler sıradan internette WAN internette her yeri sarmış durum da değil mi?
Öncesinde böyle bir şey de yoktu.