Arınma Gecesi filminin felsefesi

@T21 @Framboğaz @Jiw

İşte bu yüzden Ebeveynleri hedef alıyorlar, Aile kurumunu hedef alıyorlar.

Önce bir ebeveynleri Liboş köle tam bir akıl hastası yapıyorlar, psikiyatrik hasta ebeveynler sonrada Z kuşağın çocukları da Ebeveynleri yardımıyla psikiyatrik hasta akıl hastası + 2 yapıyorlar.

Neden de çok basit, Aile kurumu çok fazla tasarruf ebeveynler çok fazla tasarruf ediyor, o yüzden de ekonomide daralma yoksunluk ve gelirde düşüş oluyor.

Bu yüzden de liboştan bireyler halinde örgütleyip insanları, her türlüsün geliri vur patlasın çal oynasın gelsin musluklar istiyorlar.

Misal size bir soru?

@One Face @T21 @Framboğaz

Yayıncı bağışlar oyun yayınları o bağış gönderilen paralar furyası Z kuşağın zamanında oturmuştur değil mi?

Öncesinde böyle bir durum var mıydı?

Böyle bir durum suç sayılıyordu bilginiz olsun bu arada @One Face

Hem de cezaevinde ıslah edilecek kadar bir suç.
İşte dedim ya babasının oğlu diye.:)
Ailede akıl yoksa çocuk ne yapsın?
Nasıl uyuşturucu kaçakçıları falan gençleri alet ediyorsa bu sen şöylesin böylesinciler de mahvediyor.
Hadi bunları geçtim çocuğun elinde internet var.
Ana baba bilinçli değilse zaten o çocuğun geleceğinin yanma ihtimali yüksek.
Mesela şimdi Youtube'da siber güvenlikçi abiler var.
Yanlışlıkla bir hatayla hapse girebilirlerdi.
Yani kötü bir şey olabilirdi demek istiyorum çünkü zaten genelde sabıkalı oluyorlarmış.

Bir de anlamadım tasarruf etmemek mi lazım? Yani çok aşırı mı tutumlu olmak zararlı demek istediniz?
Bir de son örneğinizi anlamadım. Öncesini falan nereden bileyim ben?:)
O kadar büyük değilim de bağış olayı saçma.
Hatta izlediğim bir yayıncı ben dilenci miyim diyordu.
Bağışları kapalıydı.
Şu an ne durumda bilmiyorum. Bu arada Z kuşağından bu arkadaş. :)

@T21 @Framboğaz @Jiw

İşte bu yüzden Ebeveynleri hedef alıyorlar, Aile kurumunu hedef alıyorlar.

Önce bir ebeveynleri Liboş köle tam bir akıl hastası yapıyorlar, psikiyatrik hasta ebeveynler sonrada Z kuşağın çocukları da Ebeveynleri yardımıyla psikiyatrik hasta akıl hastası + 2 yapıyorlar.

Neden de çok basit, Aile kurumu çok fazla tasarruf ebeveynler çok fazla tasarruf ediyor, o yüzden de ekonomide daralma yoksunluk ve gelirde düşüş oluyor.

Bu yüzden de liboştan bireyler halinde örgütleyip insanları, her türlüsün geliri vur patlasın çal oynasın gelsin musluklar istiyorlar.

Misal size bir soru?

@One Face @T21 @Framboğaz

Yayıncı bağışlar oyun yayınları o bağış gönderilen paralar furyası Z kuşağın zamanında oturmuştur değil mi?

Öncesinde böyle bir durum var mıydı?

Böyle bir durum suç sayılıyordu bilginiz olsun bu arada @One Face

Hem de cezaevinde ıslah edilecek kadar bir suç.

@One Face

Şöyle söyleyelim, etiğe insani değerlere aykırı bütün saçmalıklar bütün bu gerçekten zırva kere zırvalıkların hepsi, Z kuşağın döneminde oturduğu gibi, Z kuşağının destekleriyle devam etmekte.

@One Face atıyorum ONLYFANS diyelim, ONLYFANS gibi bir projenin para karşılığın bu muhabbetin Z kuşağının sayesinde olduğunu söylemek gayet akılcı ve doğrudur.

Öncesinde böylesin projelerin hayata geçilmesi anca TOR AĞI gibin ağlarda mümkün olurdu.

Şimdi Pedofili içerikler sıradan internette WAN internette her yeri sarmış durum da değil mi?

Öncesinde böyle bir şey de yoktu.
Son dediklerinize katılıyorum. Zaten Onltfans yasağı mı ne gelmişti. Onu da destekliyorum. Bu dediklerinizin farkındayım.

Misal böyle şeyler konuştuğumuz şu an ki şeylerin hepsi Akademik nesnel konuşmalar kardeşim yukarıdan bir yazı attım örneğin.

Tasarruf demek öyle tasarruf değil, Misal senin diyelim bir araban var araban bir tasarruf bankada bir hesabın hesabın bir tasarruf bir evin var tasarruf.

Aileler parasın dolaşıma sokmak yerine, çocukların geleceği falan okulu şu bu diye saklayınca muhabbeti, ilkelinden nöro davranışsal ekonomik eğilim tasarrufa olduğu için..

Aile kurumuna dünya genelinde bu yüzden savaş açıldı AÇIK TOPLUM STK'LARI oluşturuldu.

LGBT hareketleri ve Hayvansever hareketleri.

Ben Z kuşağından değilim, Y kuşağındanım @One Face

Amaç tasarrufu ortadan kaldırıp, insanların sadece üç kuruşa köpeklik yapmalarını sağlamak.

@One Face bana ailenin sana dediği bir şey söylesene.

Oğlum işe gir gibisinden ya da ailenin seni bir şeylere zorlamasından bir örnek söylermisin

Ne bileyim Oğlum işe gir çalış para kazan şu bu falan muhabbetleri.

İşte dedim ya babasının oğlu diye.:)
Ailede akıl yoksa çocuk ne yapsın?
Nasıl uyuşturucu kaçakçıları falan gençleri alet ediyorsa bu sen şöylesin böylesinciler de mahvediyor.
Hadi bunları geçtim çocuğun elinde internet var.
Ana baba bilinçli değilse zaten o çocuğun geleceğinin yanma ihtimali yüksek.
Mesela şimdi Youtube'da siber güvenlikçi abiler var.
Yanlışlıkla bir hatayla hapse girebilirlerdi.
Yani kötü bir şey olabilirdi demek istiyorum çünkü zaten genelde sabıkalı oluyorlarmış.

Bir de anlamadım tasarruf etmemek mi lazım? Yani çok aşırı mı tutumlu olmak zararlı demek istediniz?
Bir de son örneğinizi anlamadım. Öncesini falan nereden bileyim ben?:)
O kadar büyük değilim de bağış olayı saçma.
Hatta izlediğim bir yayıncı ben dilenci miyim diyordu.
Bağışları kapalıydı.
Şu an ne durumda bilmiyorum. Bu arada Z kuşağından bu arkadaş. :)

Misal böyle şeyler konuştuğumuz şu an ki şeylerin hepsi Akademik nesnel konuşmalar kardeşim yukarıdan bir yazı attım örneğin.

Tasarruf demek öyle tasarruf değil, Misal senin diyelim bir araban var araban bir tasarruf bankada bir hesabın hesabın bir tasarruf bir evin var tasarruf.

Aileler parasın dolaşıma sokmak yerine, çocukların geleceği falan okulu şu bu diye saklayınca muhabbeti, ilkelinden nöro davranışsal ekonomik eğilim tasarrufa olduğu için..

Aile kurumuna dünya genelinde bu yüzden savaş açıldı AÇIK TOPLUM STK'LARI oluşturuldu.

LGBT hareketleri ve Hayvansever hareketleri.

Ben Z kuşağından değilim, Y kuşağındanım @One Face

Amaç tasarrufu ortadan kaldırıp, insanların sadece üç kuruşa köpeklik yapmalarını sağlamak.

Oğlum işe gir gibisinden ya da ailenin seni bir şeylere zorlamasından bir örnek söylermisin

Ne bileyim Oğlum işe gir çalış para kazan şu bu falan muhabbetleri.
Babam oku diyor. Kendini kurtar mantığında.
Okumazsam, söylesem işe falan verir.
Öyle diğer aileler gibi oku diye aşırı baskı yapmıyor. Öyle pek karışmıyor. Biraz cahildir, biraz fazla çevrenin etkisinde ama kötü birisi değil.
Çevrenin etkisinde dediğim sorar soruşturur tanıdıklarına. Ama işte sonuç olarak bana ulaşan kısım pek de verimli bir sonuç değil. Sonuçta eski kuşak. Biraz da yaşlı babam, arkadaşları.
Köylü adam işte ne diyeyim hocam?

Annem de akıldan sorunluydu. Yüzde yüz değil ama öyleydi sonuçta. Derslerim iyiyse aferin falan derdi ama kötü olacak olursa da ille de başaraksın gibisinden davranışları yoktu ama vefat etti. 😪

Ekran Görüntüsü (19).png
Ekran Görüntüsü (20).png
Ekran Görüntüsü (21).png

@mustafaeren94 yok hocam. Göçmen değiliz. Has yerlisiyiz.
Ya işte oku kendini kurtar diyordu. Okumazsam işe verecekti de okumayı istiyorum zaten.
Babası kendisi okutmamış.

İlkinde silindi mesajınız o yüzden ekran fotosu aldım sayfayı yenilemeden.

Mülk olarak bağı bahçesi var işte. Ama çok büyük değil öyle. Parça parça. Dağınık.
20 dönüm mü tarlası var. Ev var. Öyle çok bir mülkü yok.

Yazdıklarınızı bir kaç kez okudum. Öyle anladım. Yani tasarruftan falan bahsettiniz ya.
Hani nerede falan diyorsunuz. Bir de has yerlisiyiz. Soy ağacından 1800'lere kadar burayı gösteriyor. Öncesi yok zaten.

Son düzenleme:

Misal böyle şeyler konuştuğumuz şu anki şeylerin hepsi akademik nesnel konuşmalar kardeşim yukarıdan bir yazı attım örneğin.

Tasarruf demek öyle tasarruf değil, misal senin diyelim bir araban var araban bir tasarruf bankada bir hesabın hesabın bir tasarruf bir evin var tasarruf.

Aileler parasın dolaşıma sokmak yerine, çocukların geleceği falan okulu şu bu diye saklayınca muhabbeti, ilkelinden nöro davranışsal ekonomik eğilim tasarrufa olduğu için.

Aile kurumuna dünya genelinde bu yüzden savaş açıldı açık toplum STK'ları oluşturuldu.

LGBT hareketleri ve hayvansever hareketleri.

Ben Z kuşağından değilim, y kuşağındanım @One Face

Oğlum işe gir gibisinden ya da ailenin seni bir şeylere zorlamasından bir örnek söyler misin?

Ne bileyim oğlum işe gir çalış para kazan şu bu falan muhabbetleri.

Çok güzel bir konuya değinmişsiniz hocam. Antik Yunan'dan beri bu tartışma süregelir zaten(bkz antigone, oikos-polis, aristofanes kutlayan kadınlar) artık aile kurumna saldırıp toplumu tamamen tek bir erkin elinde tutmak istiyorlar diye düşünüyorum ben. Onun haricinde Z kuşağı k buna bende dahilim bizi zihinsel olarak bitirdiler artık düşünmenin hatırlamanın bile yok sayıldığı her şeyin basitleştiği boş zihinlere doğru adım adım gidiyoruz. Hakkımızda hayırlısı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı