Ryzen 3 1200'ü çalsaydın bari. İyi para eder.
Arasa ne olacak dostum. O an onu korkutmak için söylemiş. Kim ceza verecek cidden böyle bir olay için. Ailesine söylemesi en mantıklısı.Polisi aracaksın değilmi,bence ara
Annem mutfaktaymış. Komşu çocuğu gibi al oyna demiş arkadaşa.Annen ne iş yapıyordu? Çaldığı zaman.
Annesi nasıl görsün küçücük şeyi? Belki kendisinin filan zannediyordur.Annen ne iş yapıyordu? Çaldığı zaman.
Kasanın vidalarını çok sıkmadım. Kasanın yanında çoklu çakı vardı vardı belki onu kullanmıştır.Benim anlamadığım, o arkadaşın koskoca kasanın kapağını söküp (tornavidayı nereden bulduysa?) işlemciyi çıkarırken annen ne yapıyordu?
Bir insan nasıl arkadaşının evine giderken bilgisayar işlemcisini de yanında götürür ki?Annesi nasıl görsün küçücük şeyi? Belki kendisinin filan zannediyordur.![]()
Ben ne bileyim? Belki burada cevabını bulurum.Bir insan nasıl arkadaşının evine giderken bilgisayar işlemcisini de yanında götürür ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.