Arkadaşım ortada yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Videoyu şimdi izledim. Bayağı taciz ediyor gibiler çocuğu. Şaka değilse komik bir olay değil. Yapılabilecek en iyi şey siber suçlar daire başkanlığına şikayette bulunmak gibi duruyor.

Polis merkezine mi gideyim yoksa internetten mi? Nasıl yapıyoruz, olayı anlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Özür dilerim daha özenli olacağım. Hiçbir bilgim yok, ben de sabah gördüm videoları.
Arkadaşınız eğer başkasının gönderdiği bir linke tıklamış, gönderdiği bir uygulamayı kurmuş ise IP adresini almış olabilirler. Eğer yapmışlarsa Mernis üzerinden adresinde yaşayan kişilerin TC'sinden tutun telefon numarasına kadar görebilirler.

EBA hacklemek nedir ya? Vallahi aklım almıyor. Yani banka hesabı hacklersin, oyun hesabı hacklersin, sosyal medya hesabı hacklersin de EBA hacklemek nedir ya? Nasıl bir kafa bu? :D

Yani bilmiyorum belki diğer sosyal hesapları da çalmışlardır da bana sadece bunu yolladılar.

Sokağının korona altında olduğunu nereden biliyorsunuz?

Hani bazen gidiyorum ya evine...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani sokaktaki herkes korona annemin mantığı ile sokak karantina altında.

Hocam videoda yayınlayın ifşasını falan denmiş ondan sonra arkadaşınız gayet rahat bir şekilde babam bana s...... çıkıyom bb yazmış. Ve bunları yaşarken hearts of iron 4 oynuyor. Ve eklenen çoğu kişi o yazışmalardan sonra ekleniyor. Muhtemelen arkadaşınız bu adamları tanıyor ve troll için eklettiriyor diğerlerine. Ama değilse de önceki mesajda dediğim gibi bu habeş maymunları bir şey yapamaz merak etmeyin. Arkadaşınız ailesine söylesin gerisini siber suçlara başvurarak halledebilir.

@SVGSefaTR 14 yaşında uğraştığın boş işlere bak. Büyüyünce anlayacaksınız. Ben de sizin gibi o yollardan geçtim herkes gibi. Geri dönüp baktığımda anlıyorum. Git ders çalış boşver.
Haklısınız. Pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak.

Arkadaşın seni trollüyor gibi geldi. Hem niye böyle bir konu açtın ki insanlar sana senin yapman gerekenleri baştan söylüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı