Arkadaşım ortada yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ABRAŞ OSMAN sizin arkadaşınız, babası uyanmış ve yakalarsa onu mahvedeceğini söylemiş. Gitmek istemiş. Fakat aynı zamanda HOI4 oynuyor. BatuhanArda orada tehdit edenlerden birisi ve "bir tık illegal" birisi. Herhangi bir temas olma ihtimali yok çünkü arkadaşınız evinde olduğu ve babasından korktuğu için o kelimeleri söylemiş. Korkulacak hiçbir şey yok. EBA'da ne yazdığını nasıl anladığınızı bilmiyorum fakat yüksek ihtimal "Öğeyi Denetle" yaparak değiştirmişler o kısmı.

Konu gerçek değil çünkü en aptal insan bile böyle bir olayda teknoloji forumu olan Technopat Sosyal'e değil, polise bildirmesi gerektiğini bilir. Zaten sizde bu oyunun içindesiniz. İlgi çekmeyi amaçlıyorsunuz. Evet başardınız. Sayfalarca mesaj var artık konunuzda.

Eğer gerçekse - ihtimali çok düşük - bile bir şey olmamıştır. "bir tık illegaliz" yazan birisinden korkmanıza gerek yok.

Flash TV arkadaşınızı en yakın zamanda işe başlaması için davet ediyor.
 
bide babasını çağırmassa ıp adresini buluruz dedi galiab çünkü bir şekilde ebasına girip öğretmenlere müdüre ve herkeze sövmüş

14
Sadece ip adresinen eba hesabını çalamazlar.
Şaka yapılıyor. Arkadaşının Ailesinin numarasının bu arkadaşta ne işi var? Ve arkadaşı böyle bir şey olsa ailesini söylemesi gerekmez mi?
Arkadaşının ailesinin numarası olması normal bir şey. Benim de 2 arkadaşım birbirlerinin aileleriyle tanıştılar.

Ve ya konu troll yada konu sahibini arkadaşı trollüyor :D
 
Hocam son olarak attığınız ss'te mesajı siz yazıyorsunuz?
Mesajıma gülen zeki arkadaşlarım konu sahibinin attığı ss'de konu sahibinin arkadaşının eba hesabına giriş yapılmış ve mesaj gönderme kısmında Kuran diye başlayan bir kelime yazılırken ss atılmış...

Herhangi bir yazım yanlışında direk uyarı yiyorsunuz arkadaş konu sahibinin iyiliğini düşündüğü için böyle bir uyarıda bulunmuş.
 
Discord üzerinden iz sürebilirim. Arkadaş ekleyerek sorgularım çocukla dertleri neymiş öğrenirim.

Bu çocuğun değil.
 
Arkadaşlar birşey buldum. Böyle Discord işlerinde bilgili bir arkdaşıma sordum. Bunlar "ifşacı"larmış. Sanarım arkadaşını ifşalamak için videosunu vs. almak istemişler. Sonunda ifşalanan arkadaşı da her yerden bağlantıyı kesmiş olabilir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı