Arkham, Sistem Topluyor !!

Hocam 100 lira daha ucuza MSI Gaming modeli varken DCU almak nedir? :)

Hocam, hep Recep abi'ler rehberlerde DCU 2 alıyorlar. Son videoda bile hala biz çok memnunuz gayet ASUS bu soğutma sistemi kaliteli ve sessiz dedikleri için almak istiyorum. Yani bilsem MSİ de aynısı alırım ama 100 TL daha pahalı olması ve DCU 2 özelliği biraz şüphe uyandırıyor insanda :D

Forumda bir arkadaş ilan açmış kasa satıyormuş fiyatı uygun geldi bana. Sizde, GTX770 ile bu kasa sorun çıkarmaz derseniz bende Ankara dayım. Arkadaşla irtibata geçeyim, 100 TL yani.

https://www.technopat.net/forum/bil...isia-300r-midt-atx-siyah-kasa.html#post220444

İşte sıkıntı şu ki yeni çıkacak oyunlarda bu gibi ayarlar son seviyeye getirildiğinde GTX 770 zorlanacaktır diye düşünüyorum, bknz: Crysis 3.

Hayır. 770 zorlanmıyor. Aksine çerez gibi geliyor.

Buyur buda Crysis 3 ayarlarım ;
ou9m.png

Video çekimi aktif iken ara sahneler 2000 FPS vurduruyor :) Video'yu kapattığımda 3000 - 3500 FPS ... Tabi bu ara sahneler. Oyundayken en düşük Alfa Seften önceki yerde sadece 33 FPS gördüm. Gerisinde hep 50-65-60-70 bunu gibi FPS değerleri gördüm.

Hayır. 770 zorlanmıyor. Aksine çerez gibi geliyor.

Buyur buda Crysis 3 ayarlarım ;
ou9m.png

Video çekimi aktif iken ara sahneler 2000 FPS vurduruyor :) Video'yu kapattığımda 3000 - 3500 FPS ... Tabi bu ara sahneler. Oyundayken en düşük Alfa Seften önceki yerde sadece 33 FPS gördüm. Gerisinde hep 50-65-60-70 bunu gibi FPS değerleri gördüm.

Yani solda ki ayarlarla her şey en sondayken, en düşük 33- normalde ise 50-60 FPS öyle mi GTX770 ile?

Hocam, hep Recep abi'ler rehberlerde DCU 2 alıyorlar. Son videoda bile hala biz çok memnunuz gayet ASUS bu soğutma sistemi kaliteli ve sessiz dedikleri için almak istiyorum. Yani bilsem MSİ de aynısı alırım ama 100 TL daha pahalı olması ve DCU 2 özelliği biraz şüphe uyandırıyor insanda :D

Forumda bir arkadaş ilan açmış kasa satıyormuş fiyatı uygun geldi bana. Sizde, GTX770 ile bu kasa sorun çıkarmaz derseniz bende Ankara dayım. Arkadaşla irtibata geçeyim, 100 TL yani.

https://www.technopat.net/forum/bil...isia-300r-midt-atx-siyah-kasa.html#post220444
Adımı koyarım MSI TwinFrozr IV soğutmasının DCU2 soğutmasından daha iyi olduğuna dair.

300R ile ilgili sorun olmaz diye biliyorum.

Oldu o zaman beyler, ben GTX770 almaya gidiyorum ;)

He dur söylemeyi unuttum. Az önce AC4 Black Flag'den çıktım. FPS Oyuna ilk başlarken 45-60 arası değişiyor. Sonraki gemiydi , liman dı falan Fix 60 FPS. Sanırım vSync'yi açık unuttum :D

2yev.png

He dur söylemeyi unuttum. Az önce AC4 Black Flag'den çıktım. FPS Oyuna ilk başlarken 45-60 arası değişiyor. Sonraki gemiydi , liman dı falan Fix 60 FPS. Sanırım vSync'yi açık unuttum :D

2yev.png

60 FPS iyi ya, her şey en son ayarda olmasına rağmen. Ben, işlemciyi FX 8320 alsam da yine aynı değerleri alır mıyım? Çünkü, senin FX 8350 şuan 511 TL. Intel Core i5 4440 ise 481 TL. Onu almayı tercih ederdim yani AMD olacaksa ucuz olsun lafım yok ama Intel fiyatları çıkıp hatta geçecekse pek AMD işlemci alma taraftarı değilim.

- - - Güncellendi - - -

Hangisi beyler? :)

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4440-vs-AMD-FX-8320

Arkham bence buna sen karar ver. :D AMD sistem mi istiyorsun INTEL mi?

Eğer oyun performansları aynı olacaksa ve ilerleyen zamanda O.C yapmayacağım için Intel istiyorum. Fakat, birkaç sene sonra yeni işlemciler çıkarda benim yükseltme yapmam gerekirse Intel pahalı olur cep yakar diye korkmuyor değilim...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı