ARTIK BIKTIK !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benzin örneği veriyim. Vergilerden dolayı bu ülkede en pahalı benzin bizde sayılır. Sıfır araba fiyatları çok arttı. Ve PC parçaları dolarla geliyor. Vergiler çok olduğu için yüksek fiyatlar bu ülkede dolar da fazla.
Bir iddia da bulunurken lütfen kanıt verir misiniz? Bazı konularda illa kanıt istiyenler oluyor.

Ben söyleyeyim kimin verdiğini. Kısaca ak partiye oy verip verdiğini söylemek istemeyen insanlar veriyor. Neden oy verdiğini söylemekten utandığı partiye oy verdiklerini kendilerine sormak lazım.

Çünkü sandık başına gidene kadar tam kararlı oluyorlar ama sandık başına gittikleri zaman şöyle düşünüyorlar.
-Ya şimdi diğerlerine oy versem nasıl yönetecekler belli değil hiç olmazsa oy boşa gitmesin en azından bildiğimiz yere verelim diyorlar haklılarda ama böylede olmaz nereye kadar gidecek böyle.

Gerçi şu an onların istediği şeyi yapıyoruz birbirimizle siyasette ayrılıyoruz eğer hepimiz tuttuğumuz partinin kötü yanlarını kabullensek böyle olmayacak ben kabul ediyorum eğitim sistemi *** gibi ben kabul ediyorum böyle giderse ekonomi kalmayacak ben kabul ediyorum ülkenin ekonomisi köprüyle düzelmeyecek.

Sıkıntı şu tuttuğumuz partilerin neredeyse iyi yani yok birbirimizin hep kötü yanını söylediğim için tartışma sonsuz.

Gerçi şu an onların istediği şeyi yapıyoruz birbirimizle siyasette ayrılıyoruz eğer hepimiz tuttuğumuz partinin kötü yanlarını kabullensek böyle olmayacak ben kabul ediyorum eğitim sistemi *** gibi ben kabul ediyorum böyle giderse ekonomi kalmayacak ben kabul ediyorum ülkenin ekonomisi köprüyle düzelmeyecek.

Ben parti tutmuyorum şahsi olarak senin dediklerin doğru ama diğerleri de kendi kendilerini yönetmekten aciz adamlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı