Başıma gelen olan. BiTaksi'de denk geldi hatta.Güzel hikaye, kim yazdı?![]()
Başıma gelen olan. BiTaksi'de denk geldi hatta.Güzel hikaye, kim yazdı?![]()
Benzin örneği veriyim. Vergilerden dolayı bu ülkede en pahalı benzin bizde sayılır. Sıfır araba fiyatları çok arttı. Ve PC parçaları dolarla geliyor. Vergiler çok olduğu için yüksek fiyatlar bu ülkede dolar da fazla.
Ben söyleyeyim kimin verdiğini. Kısaca ak partiye oy verip verdiğini söylemek istemeyen insanlar veriyor. Neden oy verdiğini söylemekten utandığı partiye oy verdiklerini kendilerine sormak lazım.
Gerçi şu an onların istediği şeyi yapıyoruz birbirimizle siyasette ayrılıyoruz eğer hepimiz tuttuğumuz partinin kötü yanlarını kabullensek böyle olmayacak ben kabul ediyorum eğitim sistemi *** gibi ben kabul ediyorum böyle giderse ekonomi kalmayacak ben kabul ediyorum ülkenin ekonomisi köprüyle düzelmeyecek.
Dün taksiye bindim adam Türkiye son dönemde çok atılım yaptı diyor.
- dayı Türkiye'nin dış borcu ne kadar?
- Ya ne dış borcu.
- dayı yerli üretim?
- E Vestel var ya işte.
- al kullan o zaman, neden iPhone kullanıyorsun?
- ...
Gerçi şu an onların istediği şeyi yapıyoruz birbirimizle siyasette ayrılıyoruz eğer hepimiz tuttuğumuz partinin kötü yanlarını kabullensek böyle olmayacak ben kabul ediyorum eğitim sistemi *** gibi ben kabul ediyorum böyle giderse ekonomi kalmayacak ben kabul ediyorum ülkenin ekonomisi köprüyle düzelmeyecek.
Katılıyorum.Sıkıntı şu tuttuğumuz partilerin neredeyse iyi yani yok birbirimizin hep kötü yanını söylediğim için tartışma sonsuz.
Olur mu abim sihamız var ihamız var tankımız var.
IHA ve SİHA var, tank yok. Motorunu yapamıyoruz.Olur mu abim sihamız var ihamız var tankımız var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.