Artık bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sosyal medyanın ve arkadaşlarımın gazına geldim diye bas bas bağırıyorsunuz resmen, 15 yaşında sen neyle karşılaştın da bıktın?. Eğitim sistemi dışındaki hiçbir şeye katılmıyorum, belirli bir kesim kötü diye bir şeyin tamamı kötülenmez, zaten bu dediklerine gerçek hayatta rastamadığına yemin edebilirim. Twitter'da okuyup okuyup gelip de burada boş boş konular açma.
ExFPmbjXIAMbc7C.jpg
 
Eğitim sisteminde gerçekten çok haklısınız. Fakat öbür tür insanlar dünyanın her yerinde vardı, var, ve var olmaya devam edecek. Dünya'da kötü insanlar olmazsa iyilerin farkına varamayız. Evrenin kanunu bu. İsterseniz Mars'a kaçın. Yine olacaklar. Sadece ülkede olduğunu düşünmek çok büyük hatadır eğitim sisteminde yine söylüyorum haklısınız.

Hocam haklısınız da Türkiye'de ayda 100 kadın öldürülüyorsa Almanya'da 10 Türkiye'de ayda 1000 kadına tecavüz ediliyorsa başka ülkede 100 her yerde var ancak bu kadar çok olan tek ülkeyiz.
 
Araştırıyor. Ki bu gurur duyulacak bir şey. Bir insan araştırınca gerçekleri öğrenir, öyle değil mi? :)
Araştırmıyor hocam, akşama kadar Show haber izleyip, üzerine Twitter'da milleti linçliyor. Ben 15 yaşındayım, ne ile karşılaştım, ne damacanaya halleneni gördüm, ne taciz eden hoca gördüm. Hem sırf toplasan 200-300 kişi için tüm ülkeyi kötülemek oldukça gereksiz ve saçma. Ekonomi dese hak verirdim, cahili dese hak verirdim ama damacanaya hallenen dayılar var bu ülkede yaşanmaz deyince bir sinir oldum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı