Artık Bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen önce kiminle konuştuğuna bir dikkat et. Bizimle bilmiş bilmiş konuştun laflarımızı kaç kere hiçe saydın neredeyse hakaret ettin şimdi de ergen gibi böyle konu mu açıyorsun? Hiç hatanın kendinde olabileceğini düşündün mü? Kimseye saygısızlık yapılmaz bu arada. Eğer sana bilgisizliğinden dolayı laf ettiysem (ettim) bu bilmediğin şeyler hakkında insanları yanlış yönlendirdiğin içindir. Bizi dinlemeyip bu hatalara devam edince de insanın sabrını taşırıyorsun. Bilmiyorum çocukken neler yaşadın fakat davranışların buraya gelip tahta oturacığını falan sandığını gösteriyor. Şimdi bize laf etmeden önce sen git kendine çeki düzen ver! Öyle psikolojim bozuldu diye burada mızmızlanıp bize laf saydıracağına git önce sen saygılı olmayı öğren. Büyüklerine de bu tonda konuşma bir daha.

Şu mesajlardaki gibi bir hitap görmedim, bu güne kadar forumda;

2.PNG

4.PNG

Üstüne üstlük ben zaten sana gereken cevabı verdim;

3.PNG

1.PNG

Beni şikayet edecekseniz edin umrumda değil, ama önce empati kurmayı öğrenin. Bir konu hakkında uzman olabilirsiniz ama bu o kişiyi küçük durumuna düşüreceğiniz anlamına gelmiyor. Bende bilgisayardan az çok anlıyorum ama asla kimseye böyle bir konuşma tarzıyla konuşmadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı