Artık bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ülkede aşırı derecede cinsel açlık var, bunu kimse inkar edemez zaten.
 
Babam asker. Şırnakta okula giderken teröristlerin otobüsü durdurmasını mı, hak ettiğimiz bir şeyin adaletsizlik ve torpil yüzünden elimizden alınmasına mı? Sen kaç yaşındasın acaba. Belli ki garanti veriyorum ki Ailen malum parti üyesi ve bu yüzden boş boş konuşuyorsun. Önemli olan akıl değil yaş. Twitter gördüğüm şeyler değil. Çoğu şeyi de yaşadım.
Benim ailem de malum parti yüzünden, anlatmak istemiyorum. Anlatılacak ortam değil, ama ben ve ailem de sen kadar olmasa çektik bu leş partiden, sırf bunu dediğim için AKP'li mi oldum? Eğer en üstteki yazıya bunu yazsaydınız size hak verirdim, ama çok saçma sebepler bulmuşsunuz be hocam siz de. Ah işte şöyle korkmasam, pimpirikli olmasam söyleyeceğim de ne olduğunu, diyemiyorum. Ben de nefret ediyorum, merak etmeyin. Dualarımda bu insanlara beddua okuyorum, lütfen insanları yargılamayın böyle.
 
Çok da bir şey demeye gerek yok. Söylediğin şeylerin hepsi bütün ülkelerde var. Nasıl film ve diziler izliyorsunuz da nasıl hayal ediyorsunuz çok merak ediyorum.


Değerlerimiz mi?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı