Aşı neden zorunlu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam olmayın, doğal seçilim güzel şey. Sonuçlarına katlanırsınız.
Yapay seçilim olmasın o?
Dünya'da 8 Milyar kişi var, bu nüfüs azalmaz ise zaten kıtlık, açlık, trafik, hava kirliliği, çarpık kentleşme, ormanların kesilmesi, doğanın katledilmesi. İnsanların sayısı azalmaz ise kıyamet zaten geliyor kendiliğinden. İnsanlar Tanrı'yı (Allah'ı) kıyamete zorluyor.

Aşı neden zorunlu oluyor?
Ben aşının proje olduğunu düşünüyorum. Aşı olmaz isek okula gidemeyecekmişiz neden böyle zorluyorlar.
Bence nüfus azaltma projesi aşı ve korona, kişi sayısını 500 milyona indirmeyi düşünüyorlar.
Zorunlu olması çok mantıksız. Ben aşı olmak istemiyorum.
Siz aşı olacak mısınız?
Troll olduğunu düşünüyorum konunun. Değilse çok yazık.

Aşı olmayıp bulaştıranların seri katilden bir farkı yok. Onlar silahla yapıyor, bulaştıranlar bedeniyle. Aşı olmayanların hiçbir yere alınmaması kararını destekliyorum.

Komplo teorisyenleri zaten saçmalık. Koskoca profesörler, örgütler, genetikçiler aşının güvenilirliği ve yapılması gereğini savunurken Facebook'ta gezinen her şeye yorum yapma zorunluluğu bulunan Mehmet (?) dayı bunun insan azaltma projesi olduğunu söylüyor. Sadece komik.

Aşı olmayan arkadaşlar, umarım bir yakınınızı Corona Virüs sebebiyle kaybedip aşı gerekliliğini acı bir şekilde anlamak zorunda kalmazsınız.
Öncelikle insanlara aşı olmalarını tavsiye ediyorum. Sonrasında da esnaflara şunu söylemenizi istiyorum:
"Sayın esnaf! Biz aşı olmadıkları için hiçbir yere müşterileri almayacağız. Sen bu ay taş ye. Aşı olana kadar bekleyeceksin. Para harcayacakları yerlere ve bizim de bunun üzerinden vergi alacağımız yerlere insanları aşı olmadıkları için almıyoruz. Ne haliniz varsa görün. Ekonomi kötü diyenlere de bunun aşı yaptırmayanlar olduğunu söylersiniz."
Aşı faşistliği yapmayın ne kadar boş boş laflar ediyorsunuz. Seri katilmiş falan. Yok oldu olacak Terminatör diyelim(!).
Yapay seçilim olmasın o?
Dünya'da 8 Milyar kişi var, bu nüfüs azalmaz ise zaten kıtlık, açlık, trafik, hava kirliliği, çarpık kentleşme, ormanların kesilmesi, doğanın katledilmesi. İnsanların sayısı azalmaz ise kıyamet zaten geliyor kendiliğinden. İnsanlar Tanrı'yı (Allah'ı) kıyamete zorluyor.
Hocam siz de abartmayın. Planlamalar doğrultusunda dünya 11 milyar nüfusa fazlasıyla yetecek yeşil alana ve çalışma kapasitesine sahip.

Toplumsal bir tehdit olduğundan dolayı kişinin görüşüne bırakılamaz. Ama bırakıldı. O zaman toplumun sağlığı risk altına alınamaz. İsteyen aşı vurulsun gitsin isteyen vurulmasın ama gitmesin keyfinize kalmış.

Grip olunca içtiğiniz nurofen ağrı kesiciler olan novalgin antibiyotik ilaçlar koranavirus aşısindan daha fazla yan etki veriyor ama grip vb türevleri olduğumuz zaman hiç düşünmeden içiyoruz koranavirus aşısına gelince nedense bir anda önemsemeye başlıyoruz.

Grip olunca içtiğiniz nurofen ağrı kesiciler olan novalgin antibiyotik ilaçlar koranavirus aşısindan daha fazla yan etki veriyor ama grip vb türevleri olduğumuz zaman hiç düşünmeden içiyoruz koranavirus aşısına gelince nedense bir anda önemsemeye başlıyoruz.
Siz grip olduğunuz zaman antibiyotik mi içiyorsunuz?

Virüsü her türlü kapacaksınız zaten. Kapmışsınızdır da muhtemelen.
Aşının size bulaştıracağı virüs sizi öldürmez, virüse karşı daha güçlü kılar.

İnsanların tercih yapabileceği bir durumda tek bir seçeneği zorunluluk olarak sunamazsınız.
Kimseye bir şey dayattığım yok. Konu başlığı "Aşı neden zorunlu?" olunca ben de doğal olarak neden "zorunlu" olduğunu yazdım. Mantıklı olan seçeneğin aşıyı yaptırmak olduğu belli zaten. Ancak eğer aşı olmak otoriteler tarafından bir "zorunluluk" haline getirilmezse sürü bağışıklığına yetecek kadar bile aşı yaptırılacağını sanmıyorum.

Aşı neden zorunlu oluyor?
Ben aşının proje olduğunu düşünüyorum. Aşı olmaz isek okula gidemeyecekmişiz neden böyle zorluyorlar.
Bence nüfus azaltma projesi aşı ve korona, kişi sayısını 500 milyona indirmeyi düşünüyorlar.
Zorunlu olması çok mantıksız. Ben aşı olmak istemiyorum.
Siz aşı olacak mısınız?

Proje falan değil ama hastaların tedaviyi reddetme hakkı vardır, yani kısıtlama getirmek saçma olur.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı