Aşı olacak mısınız?

Gayet anladın, ölenlerin isimlerini ver bir baktırayım dediğin şey olmuş mu diye... Sonuçları da yine burada, senin adınla birlikte konu açarak açıklayacağım. Doğruysa da özür dileyeceğim ama değilse... 😈
Hocam sorunuza cevap gelmeyecek gibi duruyor. Forum olarak bu sorulara cevap bekliyoruz.
 
Hocam sorunuza cevap gelmeyecek gibi duruyor. Forum olarak bu sorulara cevap bekliyoruz.
En az 4 kişiye bu söyleminden sonra bunu dedim, sadece birinden o da Steam üzerinden dönüş oldu. İsim de vermedi, konuyu kapatmam için yalvardı sadece. :D Tekrar böyle konularda yalanla manipülasyon yaparsa anında konuşmayı ifşalayacağımı da söyledim. Ses yok şimdi kendisinden.
 
Zorunlu olmaması dışında sorun yok. Olacağım fakat zorunlu olması isterim. Koyun olup hala içinde çip olduğuna inanan bir sürü insan var.
 
İkinci dozu vuruldum, herhangi bir olayı yok. Ortaokuldaki tetenoz aşısı gibi bir günlük bir ağrısı var başka olayı yok. Olmak isteyenler gönül rahatlığı ile olabilir.
 
Biontech doz aralığını 6 haftadan 4 haftaya çekmişler, ikinci dozu normalde ayın 24'ünde mi ne olacaktım ama şu an ayın 8'inde yani 3-4 gün sonra olacağım. İkinci dozdan sonra gelişmeleri size aktaracağım. İkinci dozdan sonra kalp çarpıntısı ve nefes darlığı yaşayan arkadaşlar doktora gitsinler çünkü çok hafif kalp kapağı iltihabı yapabiliyomuş fakat bunun çok hafif olduğunu ve kendi kendine iyileşeceğini söylüyor hekimler genelde, fakat hekimlerin dediğine göre eğer virüsü geçirirseniz bunun riski ve ağırlığı çok daha fazla oluyormuş. O yüzden her zaman dediğim gibi aşıdan değil virüsten korkun arkadaşlar.

@Yararsız Üye hocam benden daha iyi biliyordur bu kalp kapağı iltihabı olayını, ben bir hekim değilim ve ailemde bir hekim yok, ayrıca bu süreci çok detaylı takip etmiyorum sadece bir kaç hekimin YouTube'da videosunu izliyorum o kadar, spekülasyon yapmak, insanları yanlış bilgi ile korkutmak istemiyorum o yüzden.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı