Ben de aşı olmuyorum. Çalıştığım şirket aşı zorunluluğu getirdi, aşı olmayanlar işten çıkartılacak dediler. Bunu duyan bazı kişiler gittiler apar topar aşı oldular, 3-4 kişilik küçük bir grup biz olmadık çıkartırlarsa çıkartsınlar başka iş mi yok dedik. Sonuç çıkartmadılar, gündeme dahi gelmedi henüz. Çıkartacaklarını da düşünmüyorum. Bu tarz şeyler genelde insanları teşvik etmek için yapılıyor. Geçen sene ya da ondan önceki sene de, 30 yaşına gelip evlenmeyenlere bekar vergisi gelecek dediler. Bir çok kişi gitti evlendi... Sonuç öyle bir şey gelmedi... Aşı zorunlu değilse, bu tarz saçma sapan uygulamalar yanlıştır. Zorunlu olduğu halde yaptırmıyorsan o zaman ayrı. Şimdi yapacakları tek şey, bir bildiri ile aşılar zorunludur diye açıklama yapmak. Zorunlu hale gelirse olurum, onun harici kendi rızam ile vücuduma henüz 1 yıllık hiçbir sonucu belli olmayan, bundan 5-6 yıl sonra bize neler yapabileceği kestirilemeyen aşıları olmayacağım. Millet aşı olduk diye ne ağızlarına maske takıyorlar ne sosyal mesafeye uyuyorlar. Ben aşı olmadım maskesiz kapının önüne bile gitmiyorum, insanlarla konuşurken en az 2-3 adımlık boşluk bırakıyorum. Aşı olmadığım için diğer insanlara nazaran bir tehdit isem bana yaklaşmasınlar. Hem ne dedi sayın sağlık bakanımız:
Korona virüse karşı elimizde çok güçlü bir koz var: 'YAKALANMAMAK'.
Yakalanmazsınız olur biter.
Korona virüse karşı elimizde çok güçlü bir koz var: 'YAKALANMAMAK'.
Yakalanmazsınız olur biter.