Aşı olmayan kesim hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşıyı zorunlu yapmaktan bahsediyorsun ama aşı olunca virüs bitmiyor bunu da öğrenmeniz gerekiyor sadece hastalığı daha hafif atlatıyorsunuz yani yine yakalanma riski var aşı olduktan sonra yakalanmayacaksın diye bir şey yok ayrıca isteyen olur istemeyen olmaz böyle bir zorunluluk olması tamamen saçmalık gelecekte belki kronik bir hastalığa sebep olacak aşı olmak kimse garantisini veremez.
Ama senin ölmen garanti. Ölmezsem varyantlar çoğalacak ve şiddet, bulaş oranı artacak
 
Aşılar hakkında bile daha kesin kararlar verilemiyor. 1 doz yapılacak denilen BioNTecH aşısı 2 doz oldu. Covid'i ağır geçirenler BioNTecH olmasın dediler, Sinovac'ın da doğru düzgün koruyup korumadığı belli değil. İki ucu bir şeyli değnek yani.
 
Zorunlu olarak kimseye bir şey yapılamaz, önce bunu bir kavrayın. Ben de aşı olma taraftarıyım. Hatta ilk doz aşımı oldum ancak insanlar aşıların yan etkileri konusunda yeteri kadar aydınlatılmadıklarını düşündükleri ve ileride sağlık problemleri çıkabileceğini düşündükleri için yanaşmıyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnanan kadar inanmayan kesim de var. Kişisel karar bunlar. Sen aşı olma taraftarıysan aşı karşıtı olanlar da var. Dayatamazsın bir şey bunlara. Zaten mecbur bırakacaklar aşı için. Bazı yerlere girişte zorunluluk olacağı için yaptırmama imkanları yok.
 
Faz 4 deneği olmak istemeyen insanların düşüncelerini, isteklerini yoksayalım yani... Ne farkımız kaldı Nazi Almanyası'ndan?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı