Akamea
Centipat
- Makaleler
- 1
Bir kız vardı bir aralar beni seviyordu ve güzel kızdı fakat onunla konuşmuyor ve hiç yüz vermemiştim. Aradan 3 yıl okullar ayrıldı COVID-19 zamanları ara sıra bana mesaj atıyor ve onunla sohbet ediyordum farkına vardım ki gerçekten güzel eğlenceli ve hayvanları seven bir kızmış ben ona yanlış bir şey yapmadım ancak onun yüzüne bile bakmamıştım o dönemler şimdik ise devran döndü. Evlerimiz birbirine yakın. Bir hikaye atmıştım ne haber dedi biraz sohbet ettik aradan 2 gün geçti ve bana gel buluşalım dedi saat 22.00'di buluştuk yanında benim de tanıdığım bir kız arkadaş getirmiş 3 kişi sohbet ettik sonra voleybol oynadık filan öyle takıldık ve buluştuğumuz üzerinden 4 gün geçti ve hala aklımda o güzel yüz ifadeleri var. Ben bir takımım altyapısında eğitim görüyorum top oynuyorum yani antrenman günü top oynarken arkadaşım bana pas attı öyle baka kaldım kız ile buluştuğum andan itibaren kendimi garip hissediyorum duygularımı anlayamıyorum. Geçen canım bir şey çekti aldım yiyeceğim hemen vazgeçiyorum kalbim etrafında bir sıkıntılar var ama kalbim mi bilmiyorum ama şunu biliyorum ki çok yanlış yaptım ama COVID-19 zamanı kendimi tanımaya başlamıştım keşke COVID-19'dan sonra olaylar gerçekleşse iyi olurdu kendimi tanıyor ve aklımla hareket ediyorum. Kızın sevgilisi var onun için mutluyum ama ben çok kötü hissediyorum...
(İçimi döktüm kusura bakmayın okumak zorunda değilsiniz ama şu an rahatlamış olmam gerekliydi hiçbir şey değişmedi).
(İçimi döktüm kusura bakmayın okumak zorunda değilsiniz ama şu an rahatlamış olmam gerekliydi hiçbir şey değişmedi).
- Acaba bana neler oluyor?
- Aşık mı oldum?
- Aşk nasıl hissettiriyor?
- Ne yapabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör: