Asıl sorun ekonominin kötü olması değil

Zengin ve ünlü biri olan Cem Yılmaz' ın, empati yaparak, hayat pahalılığını eleştirmesi, halkın yanında olması, öte yandan kendisine milletin vekilliği verilmiş eski ve ünlü futbolcu alpay özalan ın, bunu dile getiren, halkın sesi olmaya çalışan Cem Yılmaz' ı hainlikle suçladığı sistemde ve ülkede yaşıyoruz.
Umarım ekmek 5 lira olur.
Olacak zaten.
ABD hapşırırsa diğer ülkeler grip olur. Üretim yapmaktan başka çaremiz yok. Koronanın girmesi bizim ekonomimizin kötüye gidişatını hızlandırdı o kadar.
Korona olsa da olmasa da yine bugünleri görecektik, ha belki birkaç sene sonra görecektik ama Korona erkene aldı.

Arkadaşım doğum gününde 300 dolar Custom keyboard alacak ben 100TL'ye teitchten abone bit ve mouse pad aldım toplam 100TL :D.

Asıl sorun ekonominin kötü olması değil. Evet alım gücü çok düşük bir ülkede yaşıyoruz. Enflasyon çok fazla. Ama asıl sıkıntı elindeki paranın değersizleşmesi. Örneğin kendine hedef belirliyorsun 5 bin liraya bir şey alacaksın kötü olsa da ama o gelen fiyat artışları seni çok etkiler. Almak istediğini alamazsın. Ben para biriktiriyorum, telefon almak için ama 4100 liralık olan telefon bir anda 6000 lira oldu. Bu yüzden asıl sıkıntı gelen fiyat artışları. Şimdi diyen olacak ne alaka. Ekonomi kötü herkes zaten bunun farkında.
Yani ekonomik kriz ama daha uzun yazılışı.

Ekonomiyi kötü yapan da ülkenin kendi halkıdır, onu almam bunu almam çok pahalıymış oof diyerek bu hayat geçmez.

Bu lideri kim seçti, siz.
Lideri kim istedi, siz.

Tüm her şey Halk'a bağlı, kaç yıldır onu seçiyorsunuz hiç mi fark etmediniz durumu? Fark ettiniz fakat inadına seçtiniz. Şimdi de kara kara düşünüyorsunuz ne yapacağız diye. Eğer bu seçim de kazanılırsa gene halk suçludur hep halk suçlu kalacak. Dolar kaç kez yükselip indi hiç mi sesinizi çıkarmadınız eski zamanlar da da şimdi çıkarasınız geliyor. Şimdi burada silivri tartışması yapmayın karşıda ki kişi Cumhurbaşkanı dahi olsa mahkeme sonuçları halka göre oynar. Fikirlerinizi belirtmekte özgürsünüz ve iradeniz vardır Allah hariç hiçbir kimseden korkmayın yolunuza bakın.

Ben her ekonomi konusun da belirtirim,
Egemen'lik halktır halk olmazsa ülke olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı