18457294948
Hectopat
İçinden 10'a kadar saymak veya derin derin nefes almak iyi gelir.
Yaşın kaç sormam da sakınca yoksa?
Yaşım 16. En ufak şeyde sinirleniyorum. Anneme, babama hakaretler ediyorum. Çalışmıyorum. Arada sırada oyun oynarım. Açık söylemek gerekirse salak da değilim okul başarım vesayete herşey iyi. Mesela dün memleketdeydik bir türbe ziyareti yapmıştık, işte sıkıldım bilmem ne saçma saçma oradaki insanlara kutsal kabul edilen yere küfürler ettim, zaten orada dayak yiyecektim birinden. Mesela nasıl inancımı kuvvetlendirebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.O kadar ileri küfürler pek normal değil. Eğer özel değilse yaşını, nelere sinirlendiğini ve okulundan/işinden memnun musun, bunları cevaplarsan problemine daha net bir açıklık getirebiliriz.
Bir de genelde hayatı boş geçen insanlar sinirlenir. Kendimden ve çevremden örnek vereyim; Yazın günlerim, saatlerim daha boş geçtiği için bazen ben de sinirlenebiliyorum. Fakat senin kadar sinirlenmiyorum sanırım. En iyisi profesyonel destek almaktır. İş hayatında/Okul hayatında başına çok büyük belalar açar. Ki agresiflik, 21. yüzyıl için intihardır.
Demesi biraz kolay olabilir ama en net çözüm yolu şu ki; Sevdiğin işi yapacaksın.
O kadar ileri küfürler pek normal değil. Eğer özel değilse yaşını, nelere sinirlendiğini ve okulundan/işinden memnun musun, bunları cevaplarsan problemine daha net bir açıklık getirebiliriz.
Bir de genelde hayatı boş geçen insanlar sinirlenir. Kendimden ve çevremden örnek vereyim; Yazın günlerim, saatlerim daha boş geçtiği için bazen ben de sinirlenebiliyorum. Fakat senin kadar sinirlenmiyorum sanırım. En iyisi profesyonel destek almaktır. İş hayatında/Okul hayatında başına çok büyük belalar açar. Ki agresiflik, 21. yüzyıl için intihardır.
Demesi biraz kolay olabilir ama en net çözüm yolu şu ki; Sevdiğin işi yapacaksın.
Psikiyatri ve psikolog ne farkı var?Ne desem boş, sinirden allaha sovmek çok garip bir de müslümansın. Psikiyatra git psikoloğa gitmeyi hak etmiyorsun bir ilacı al da aklın başına gelsin.
Psikiyatri Ve psikolog hangisine gitmeliyim?@Silinen üye İnancını, neye inandığını öğrenerek, tanıyarak sağlamlaştırabilirsin. Açıp, kutsal kitabını okudun mu? Öğrendin mi? Yapmadıysan bi' dene derim.
Üzerinde baskı mı var yoksa hayattan mı zevk almıyorsun bilmiyorum ama ailene küfür etmen çok yanlış bir şey. Ailen seni her ne kadar affetse bile ilerde şu yaptığından dolayı ağlayıp, kendine küfür edeceğin, hiç affetmeyeceğin kesin bir şey.
Her gün aynı şeyleri yapıyorsan sıkılıyor olabilirsin. Kendine uygun hobiler edinmen şart. Hayallerin ne? Hayallerini gerçekleştirmeye çalışıyor musun? Bunlar önemli.
Biraz kendine hakim olmayı öğrenmelisin. Profesyonel destek alman gerçekten şart oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.