Askerlik için tavsiyeler

Kanka zor muydu orası? Terör vs. ben 2 gün sonra sivasa gideceğim ve orası hudut bölgelerine atıyormuş da o yüzden sordum.
Atamazlar. Yemez o iş,şırnakta bir kez drone gönderdiler. Terör tarafından,bir kaç hareketlenme yaşadım. 4 sene oldu benim tabi,şırnak huduttu orası,oranın şakası olmaz. Zaten kapatmışlar bizim bölüğü,artık jöh bakıyormuş. Askeriye yetmezdi oraya. Hiçbir şey olmaz merak etme. Dua et bak yoluna kardeşim.
 
Atamazlar. Yemez o iş, Şırnak'ta bir kez drone gönderdiler. Terör tarafından, birkaç hareketlenme yaşadım. 4 sene oldu benim tabii, Şırnak huduttu orası, oranın şakası olmaz. Zaten kapatmışlar bizim bölüğü, artık jöh bakıyormuş. Askeriye yetmezdi oraya. Hiçbir şey olmaz merak etme. Dua et bak yoluna kardeşim.

Sağ olasın vallahi. Yarın gideceğim ve 1 haftadır kafayı yemek üzereydim. İnşallah bir sıkıntı olmaz.
 
Sağ olasın vallahi. Yarın gideceğim ve 1 haftadır kafayı yemek üzereydim. İnşallah bir sıkıntı olmaz.
Seni hudut bölgesine atabilir bu arada ama değişen hiçbir şey olmaz. Terör vs yemez o işler sana dokunmaya. Senin aklının ucundan geçmeden,duman ederler karşı tarafı. Zorunlu işçi gibi düşün,öyle hiçbir şey olmaz. Senin de hakların var. Hiçbir şey olmasa Cimer var. Normal işine gücüne bak. Öyle kaos,korku,paranoyaklık olamaz yani :D Ben izinsiz 4.5 ay kaldım dağda. Hiçbir şey yoktu. Devamm,kendini disipline alıştır. Gerisi kolay :D öyle bela mela olmaz,biri öyle bir şey dese,adama gülerler kıçıyla :D
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı