Arieva
Hectopat
Evet 6 ay zaman kaybı o 6 ay sürede çalışıp para kazanırım. Eğitim felan hikaye diyorlar.Sizde mi istemiyorsunuz hocam?![]()
Evet 6 ay zaman kaybı o 6 ay sürede çalışıp para kazanırım. Eğitim felan hikaye diyorlar.Sizde mi istemiyorsunuz hocam?![]()
Kötü davranıyorlar bir de.Evet 6 ay zaman kaybı o 6 ay sürede çalışıp para kazanırım. Eğitim felan hikaye diyorlar.
Ocak 2024 ' de erteleme bitiyor. Hastalığım yüzünden muaf olabilirim belki hayırlısı.Kötü davranıyorlar bir de.
Neden hocamMümkünse gitmeyin gençler![]()
Zaman kaybı tamamen. Psikolojik olarak ve fiziksel olarak da bir işkence.Neden hocam![]()
Nasıl gitmek istemiyorsunuz? Bedelli falan mı istiyorsunuz?Ailemi bir ikna edebilsem askerliğin boş bir şey olduğuna. Ne söylersem söyleyeyim olmuyor, illa gideceksin. Sanki gidince bir şey oluyor. Geçmiş olsun.![]()
Acemi birliğim Amasya'daydı. 15. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı. 4/2 cehennem taburuMümkünse gitmeyin gençler![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.