ASMR İzlemek Saçma mı?

ASMR İzlemek Saçma Mı?

• Oy verenlerin toplamı
    115
Şimdi ASMR ney bana demediniz hala? Ciddi cevap verin, trol olmasin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Troll olan şu ASMR çeken Rus ablamızdı. Troll olanları biraz karıştırdın galiba 😂

Hani şu ağızda patlayan şekerler var ya, sesini duyuyorsun ağzından. Heh onun gibi düşün işte. Çok ince sesleri mikrofon yardımıyla sana duyuruyor. Benim anladığım bu oldu.

Hani şu ağızda patlayan şekerler var ya, sesini duyuyorsun ağzından. Heh onun gibi düşün işte. Çok ince sesleri mikrofon yardımıyla sana duyuruyor. Benim anladığım bu oldu.
Evet, doğru anlamışsınız. Ben o tarz videolar izliyorum, daha çok ağız sesleri ama konuşma üzerine. Roleplay bana cringe geliyor ve videonun kapak fotoğrafına dahi dayanamıyorum.

Şu olayı açık sitelere yapsalar ya da ben karşılaşmadım bilemiyorum ama çok güzel içinde yaşatıyor seni. Arkadaşın attığını izledim kız sanki yanımda yani söylemeyemiyorum artık. :D
Profilindeki açıklamayı okudum da, o ne ya ahahhaahha

"Atı yem koşturur bilgisayarı RAM coşturur."

Bu adamla tanıdım Asmr'ı 3 sene önce :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu adamla tanıdım Asmr'ı 3 sene önce :D

Demek ki ASMR'ı uzun süredir bilen arkadaşlarımız varmış. Ben de bu adamı izliyordum, ama uzun zamandır video yüklemiyor. Bir tane daha gerçek ASMR örneği. Yalamalı falan da değil.

Çok ince sesleri mikrofon yardımıyla sana duyuruyor. Benim anladığım bu oldu.
Az önce o videoya huylandim dedi trol dedi bana. Bunlarda benle kafa buluyor gece gece. Ben ne bilim ASMR falan. Tahmin yürüt deseydiler Aston Martin'in kisaltmasi derdim.

ASMR'ın olayı kulaklıktaki stereo özelliğini kullanarak sanki kulağınızın yanı başında biri fısıldıyormuş gibi hissiyat uyandırması özetle. Arka fonsuz bir sağdan bir soldan sessizce konuşuyorlar. Yani kulaklıksız işe yaramaz.

Uyku sorunu olanlar için geliştirilmiş bir metod diye biliyorum. Fakat cicili bicili kızlarımız Ear licking yaparak kulak gıdıklatıyor. Cidden ses ile gıdıklanmak çok garip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı