ASRock B450M Pro4 İnceleme

Hesabımı ilk açtığım zamanlarda bu ürünü önerdiğim zaman bir kaç kere linç yemiştim “Tomahawk varken Asrock alınır mı yahu” diye. Hardware Unboxed’ın Fatality anakartıyla olan videosunu atmama rağmen (aynı VRM yapısı ve VRM bloğuna sahipler diye) linçleri devam etmişti. Nerde onlar şimdi bir gelsinler bakayım.

Geleceklerini düşünmüyorum Türkiye'de resmi olan firmalar reklam sayesinde balon gibi büyütülüyor. Şahsen bir daha ASUS veya MSI gibi şişirilen firmalardan ürün alacağımı düşünmüyorum. Ekipmanları iyidir belki, ancak o teknik servislerini de değiştirmeleri gerekiyor

Benzer sonucu alabileceğim daha uygun ve dolu dolu bir anakart var iken bana Tomahawk pek mantıklı gelmiyor açıkçası. Tomahawk modelinin daha ARGB girişi yok nede olsa.

"MSI'nin B450 anakartlarda en üst seviye kartını dahi geçebildi."
Nasıl nerede geçmiş? Test vs. var mı? Merak ettim.

"Kutu içeriği çok güzel idi, MSI gibi kısmamışlar."
Eski anakartında olmayıp yenisinde olan ne var? MSI arka panel aynasını falan mı koymamış.
Aynı modelin "max" olmayanını kullanıyorum. Kutu içeriğini zengin gösteriyorsa sticker falan çıkıyor yani kutunun içinden başka ne beklerdiniz ki?

Anakartına lafım yok ama MSI'ı bu kadar yerden yere vurmana anlam veremedim.

Servis konusuna bir şey diyemiyorum MSI'ın bu konuda kötü olduğunu söyleyenler var.

Kardesim testi var ben sana link atcam aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…