ASRock B450M Pro4 İnceleme

İki anakart kutu içeriği olarak aynı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

O zaman Vatan çalışanı senin kutunun içerisinden çalmış sanırım başka açıklaması yok

Orta seviye anakartlarda kutu içeriğini zengin beklememek lazım. Misal hala yastıklı arka braket yok.
Konu sahibinin söylediği gibi bir durum ile karşılaşsam ve sonra bunu alsam bundan daha çok şey çıktı derim doğal olarak.

ASRock daha dolu gibi bence o ayrı mesele:

Benzer durumu ben de MSI Z170A M5'ten Maximus VIII Hero'ya geçince yaşadım. ASUS hem ekipman hem de sticker falan anlamında daha doluydu.

Ama gel gelelim ASUS'ta tek M.2 portu varken MSI'da 2 tane vardı. Bu yüzden ikinci 970 Evo'yu aldığımda bir de adaptör masrafına girdim.

Kutu içeriğinden çok anakartın üstünde ne geliyor, onlara bakmak lazım. Sadece MSI - ASUS ya da MSI - AsRock için değil, çoğu için böyle.

Son düzenleme:
O adaptördeki hız sorununu çözebildiniz mi hocam? Geçenlerde konu açmıştınız.

Evet çözüldü. Tam hız alıyorum şu an:

ACE'in olayı tamamiyle RAM stabilitesinden geliyor. Techpowerup'ın incelemelerine bakın bir, işlemci olarak bir farkları yok ama bu RAM olayında MSI hakikaten güzel iş çıkarmış. Bu da performansı katlıyor. Bir de, Taichi'nin VRM'i ACE'inkinin çok altında kalıyor.

Son düzenleme:
Fiyat farkı var zaten sadece kutu içeriği için attım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…