Asus N550JV Ekran Problemi

Merhaba aynı problem bendede mevcut arkadaşlar ne yapıcam bu panellemi ilgili yazılımsal olamaz mı yeni aldım laptopum acer v nitro 7 17.3 i5 li model beş gün oldu pc yi alalı bendede böyle lekeler kalıyor değişim yapan arkadaşım lütfen bana Ulaş özel mesaj filan atılıyorsa canım çok sıkıldı
Acer bu duruma nasıl bir çözüm bulur bilmiyorum ama Asus garanti konusunda gerçekten yardımcı oluyor. Buna rağmen cihazın 3 kere servise gidip gelmesi gerekti. İlk götürdüğümde sadece Windows yükleyip geri verdiler. Ayrıca cihaza herhangi bir müdahale yapılmamış olmasına karşın cihaz az da olsa yıpranmıştı. Daha sonra tekrar götürdüm ve panel değiştirildi ancak takılan panel içler acısıydı. Bu durum üzerine tekrar gönderdiğimde direk iade / değişim kararı çıktı. Ancak sizin durumunuz biraz daha avantajlı. Cihazı almanızın üzerinden uzun bir süre geçmemiş, bu nedenle aldığınız yere götürerek direk iade talebinde bulunabilirsiniz. Eğer oradaki elemanlar da bir sorun olduğu kanısına varırsa servise gerek duyulmadan direk değişim yapılabilir ancak oradaki çalışanlara derdinizi anlatmak için biraz uğraşabilirsiniz.
 
Aynı bilgisayardan bende de var şöyle sorunum var.
 

Dosya Ekleri

  • DSC_0014.jpg
    DSC_0014.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 354
Sorun çok büyük olmamakla birlikte, servise gönderip göndermemek size kalmış. Servis kullanıcı hatası deyip geri de gönderebilir, paneli de değiştirebilir. Burada sorunun sizin için ne kadar önem teşkil ettiği asıl olan. Ben 3 kere servise gönderdim ama başta bu kadar uğraşacağımı bilseydim hiç göndermezdim. Sonuçta baya bir süre uğraştım ve iade aldım, ancak size de iade vereceklerine garanti veremem.
 
Daha önce bir sorundan dolayı servise yollamıştım kasasını kırıp yolladılar ve teleservis suçlarını kabul etmedi. 2 ay uğraştım ASUS müşteri memnuniyeti için ücretsiz değişim yaptı. Servise yollayacam korkuyorum ekran da servisten sonra oldu . ASUS ile iletişime geçeyim inşallah kendileri ilgilenirler.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı