ASUS ROG 2070 S Laptop alınır mı?

Bütçe
20.000
Satın almayı düşündüğüm yerde ışık sızması olursa bir şey yapamayız diyor haydaaa. Bekleyeceğim artık bir süre, istediğim model ya da farklı modeller Vatan MediaMarkt gibi yerlere gelecek ancak öyle alacağım şimdilik rafa kaldırdık gibi mecbur. Işık sızması işini kabullenemiyorum.

Anladım hocam, haklısınız tabi. Bende korkarak aldım, şükür sıkıntı olmadı. Gözle görünür ufak bir ışık sızması yada piksel kaybı yok şu anda.. Tabi bunu ölçen bir program vardı sanırım, adı neydi onun bir de onunla test edelim, hatırlattığınız iyi oldu.

Karanlıkta şu videoyu tam ekran parlaklığında açmanız yeterli

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam sanki 1.1-5 santimlik bir ışık sızması var. Özellikle 50. Saniyeye bakınız.
İyi bence değerler. Memnun musun hocam nasıl izlenimlerin? Bende alttaki modeli almayı düşünüyorum vallahi bu ara gidip gamers arena dan. Tarafsız yorumlarsan + - lerini, nasıl kasa yapısı performansı sıcaklık vs. klavye üstünde hissediliyor mu çok mesela? Malzeme kalitesi nasıl gibi.

Hocam mediamark'a bu ürün gelmiş. Ekran kartı "s" değil.

Hocam sanki 1.1-5 santimlik bir ışık sızması var. Özellikle 50. Saniyeye bakınız. Ekranın yukarısında ortada.. hatta 2 tane var. Sizce sorun oluşturur mu?

Son düzenleme:
Hocam sizdeki glow rahatsızda etmiyordur sizi. Işık sızması bleeding dediğimiz olay değil bu sorun yok gibi geldi bana. Rahatsız olmuyorsanız hiç dert etmeyin kullanın. Benim de canıma tak etti indirimden yapıştırdım MSI'i :) aşağıdaki ürünü aldım bakalım hayırlısı gelsinde inşallah sorunsuz olur.

Hocam sizdeki glow rahatsızda etmiyordur sizi. Işık sızması bleeding dediğimiz olay değil bu sorun yok gibi geldi bana. Rahatsız olmuyorsanız hiç dert etmeyin kullanın. Benim de canıma tak etti indirimden yapıştırdım MSI'i :) aşağıdaki ürünü aldım bakalım hayırlısı gelsinde inşallah sorunsuz olur.

ooo hey maşaAllah hocam, hayırlı olsun :) İnşaAllah sorun olmaz, yaptığınız testleri paylaşır mısınız, benim içinde rehber olur, size zahmet :) Siz kaça aldınız indirimden? Bu arada Asus ekran rahatsız etmiyor, kullanmaya devam edeceğim.

23.000 TL civarı indirimsiz bu cihaz. 32 GB Dual Channel RAM 1 TB SSD var. 240 Hz ekran IPS %100'e yakın srgb. RTX 2070 Super ekran kartı var. MAX-Q değil Max-p masaüstü versiyonu gibi. 19.400 TL'ye aldım ben. GE75 iyi bir serisi yattı kafama. 18.100'e 512 SSD 16 RAM vardı 1.300 TL'den almışken kaç mıyım sonra RAM tak SSD sök yenisini al uğraşmayayım dedim. Sonra yanına bir 1 TB SSD atarım tamamdır. Almışken tam olsun istedim. Bu cihaza bu rakam gerçekten iyi yakaladık ama MSI'lar hep yüksek fiyatlarda. Benim yapacağımda ilk CPU undervolt, GPU Boost olacak sonra. Onun dışında Dragon Center fan ayarlarına bakarım. Gelsin bakalım şu ışık sızması inşallah hiç olmaz ya da çok az glow olur sizinki gibi de yine maceraya atılmayız dua ediyorum :) vallahi ASUS'ta MSI'da güzel cihazlar. Bu işin zirvesi zaten. İnşallah memnun kalırız sorunsuz gelir. Çarşamba bende olur herhalde yazarım yine.

23.000 TL civarı indirimsiz bu cihaz. 32 GB Dual Channel RAM 1 TB SSD var. 240 Hz ekran IPS %100'e yakın srgb. 19.400 TL'ye aldım ben. GE75 iyi bir serisi yattı kafama. 18.100'e 512 SSD 16 RAM vardı 1.300 TL'den almışken kaç mıyım sonra RAM tak SSD sök yenisini al uğraşmayayım dedim. Sonra yanına bir 1 TB SSD atarım tamamdır. Almışken tam olsun istedim. Bu cihaza bu rakam gerçekten iyi yakaladık ama MSI'lar hep yüksek fiyatlarda. Benim yapacağımda ilk CPU undervolt, GPU Boost olacak sonra. Onun dışınfa Dragon Center fan ayarlarına bakarım. Gelsin bakalım şu ışık sızması inşallah hiç olmaz ya da çok az glow olur sizinki gibi de yine maceraya atılmayız dua ediyorum :)

Güle güle kullanın hocam :) Almışken üst seviye almak ile en iyisini yapmışsınız. Ben ileride ssd ve ram yükselteceğim mecburen.. İnşallah ışık sızması olmaz hocam.. Bu arada Win10 crack var mı sizde. Ben Win10 Home kurdum, ücretsiz key veren bir site var: JIKE
Buradan etkinleştirdim şu an sıkıntı yok, ileride sıkıntı olursa crack elimde dursun diye soruyorum.
Ayrıca bu sitede sadece win10 değil bazı programlarında ücretsiz keyleri paylaşılıyor. Eset antivirüsü bu siteden aldığım key ile orijinal yaptım, siz eset kurarım derseniz key'i sizede verebilirim.

Hocam Windows 10 Pro lisans var bende onu girebiliyorum başka PC'ye onu kullanacağım. ESET ise 6 aylık tebden aldığım ücretsiz var :) teşekkürler. Tanıdığınız teb bankası kullanan biri varsa 6 aylık ücretsiz size de hemen 5-10 sn. de key alıp verebilir kendisi kullanmıyorsa, o şekilde faydalanıp orijinal kullanmanızı öneririm.

Son düzenleme:
Hocam şöyle diyeyim bunu önceden arkadaşlarla da çok fazla tartıştım ASUS laptopların içinde 1x16 GB RAM var ve maalesef ekran kartını besleyemiyor. Burada insanların aklına su kaçırmak istemiyorum ama kullandığım bir cihazdı iade ettim. Hatta bu sürece @Rossweisse de tanık oldu. Tabii ki de 16 yeterli ama tek kanal olarak değil. Zaten arkadaşların attığı FPS değerlerine baktığınızda GPU yükünün tam olmadığnı görürsünüz benim de bu konu ile alakalı konu açmışlığım var. Hatta ASUS servisinin dahi haberi yok bu durumdan cihaz sorun yok diye gidip geliyordu.
Bakınız;

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı