ASUS ROG Strix RX 570 86 derece oluyor

Voltajı düşürmen yeterli. Saat hızını düşürmeye gerek yok. Olmazsa DDU ile sürücünü silip tekrar kur. Belki özel bir ayar vardır, ayarları sıfırla.

Ayrıca RX 500 ROG Strix serisi çok başarılı sayılmaz.

Ben en kötü olan RX 580 Dual kullanıyorum, onda 65 dereceyi geçmiyor UV olmadan.

Şu karantina döneminde ekran kartını garantiye göndermek tüm işlerime mani olur ne yazık ki.

O zaman ekran kartının fanlarını temizleme veya macunu değiştirin.

Sürücünüz güncel mi? Değil ise AMD Cleanup Utility ile sürücünüzü kaldırıp en güncel sürücüyü kurun.

Voltajı düşürmen yeterli. Saat hızını düşürmeye gerek yok. Olmazsa DDU ile sürücünü silip tekrar kur. Belki özel bir ayar vardır, ayarları sıfırla.

Ayrıca RX 500 ROG Strix serisi çok başarılı sayılmaz.

Ben en kötü olan RX 580 Dual kullanıyorum, onda 65 dereceyi geçmiyor UV olmadan.
Olmuyor hocam. Voltajı düşürüyorum oyunlarda benim yaptığım ayarı umursamayıp 144W güç çekiyor.

O zaman ekran kartının fanlarını temizleme veya macunu değiştirin.

Sürücünüz güncel mi? Değil ise AMD Cleanup Utility ile sürücünüzü kaldırıp en güncel sürücüyü kurun.

Güncel sürücü sıkıntılı. 2-3 ay öncesinden WHQL önerilen sürücüsünü kullanıyorum. Isıya bir farkı olmuyordu.

@Lintos

1612700708185.png

Afterburner üzerinden bu ayarı kapatıp tekrar ayar yapmayı deneyin.

@Tortue bence Nitro+ daha başarılı ama RX 5xx serisindeki tüm kartlar ısınıyor zaten. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı