Berkay İçöz
Hectopat
Daha fazla
Rx570, Rx470 olarak gözüküyor - Technopat Sosyal Bu zaten RX570'in RX470 çiplerinden dönme olduğunun bir ispatı bir çok forum bu şikayetlerle dolu.
XFX RX570 çalışmama sorunu
Yeni bir sistem aldım ve sistem elime daha bugün geçti. Aldığım sistem: Intel Coffee Lake Core i3 8100 3.6GHz, RX570 RS 4GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı Sistemi çalıştırdım. Benchmark sonuçlarından farkettim ki RX570'de bir hata veriyor. Sistem RX570'i okuyor ama çalıştırmıyor. Ya da...www.technopat.net
RX570 i3 7100 Mavi Ekran
3 gün önce bilgisiyarımı upgrade yaptım. RX570 aldım i3 7100 aldım. Ama bir sıkıntım var oyunlara girince mavi ekran veriyor ve resetliyor, powerım yetersiz kalmış olabilir mi? Ve ekranım 30 dakikada bir kapanıyor. 4-5 dakika sonra tekrar açılıyor ama sadece ekranım kapanıyor. Sizce sebebi...www.technopat.net
AMD RX570 AMD Ryzen 3 2300X mavi ekran hataları
Yeni PC alalı bir kaç ay oluyor. Mavi ekran hatasından kurtulamıyorum. Gün içerisinde bir veya daha fazlahata verdiği oluyor. Hatalar hep farklı farklı minidump dosyası oluşmuyor. Ekran kartı BIOS güncelliyorum hatayı bir turlü çözemedim. Görülen mavi ekran hataları: (Fotoları aşağıda)...www.technopat.net
RX570 Yeni Ekran Kartında Renk Sorunu
1920x1080 çözünürlüğe aldığımda ekranda renkler sanki 16 bit olarak ayarlanmış gibi sapıtıyor. Ekranda biraz durup düzeliyor. Bu durum tekrarlıyor sürekli. 1320x768 çözünürlüğüne aldığımda sorun yok. Ekran kartını alalı 3 hafta oldu ancak ne yazık ki montajını henüz yapabildim. Bu konuda...www.technopat.net
Bu konuların hiçbirisinde şu anda öneren arkadaşların hiçbirisinin bir yorumu yok. Aynı şekilde RX570 konularını ne zaman açsam hep öneriyorlar. Ben marka sevici veya nefret eden bir insan değilim. İnsanlar yeni aldıkları kartlarıyla aylarca teknik servis kapısında sürünürken hala burada göz göre göre sorun çıkarma olasılığı diğer kartlara nazaran daha yüksek bir kartı önermeniz doğru değil. Daha buraya yazmadan önce olan yorumumda yeni seri AMD ekran kartlarının iyiliğinden bahsettim. Meraklısı açıp okuyabilir. İyiye iyi, kötüye kötü diyemedikçe yanlış bilgilendiririz ve insanları mağdur ederiz. Ben kendi adıma bunu yapmam.RX 570 Wattman Hatası
Arkadaşlar hatayı almaktan bıktım. Sadece PES 2019'da yapıyor ve PC kitleniyor. Tekrar açıldığında oyun ayarları sıfırlanmış oluyor. Radeon'dan bildirim geliyor, sistem arızasından dolayı WattMan ayarlarını geri aldık diye. Keşke RX570 alacağıma az daha para verip GTX1660Tİ alsaydım dedirtti...www.technopat.net
Coil Whine'dan ikinci kez iade istemiyle RX 590'ını servise göndermiş biri olarak söylüyorum.