ASUS TUF 1660S'da 0 DB teknolojisi var mı?

Mesajlarınız üzerine çizgi koymamanızı rica ediyorum. Adı üstünde TUF serisi ekran kartı, soğutmak için üretilmiş.
Neden çizgi koymayacakmışım? Böyle bir özellik yok kartta yanlış bilgilendirme olmasın ya da sonradan değiştirdin olmasın diye koydum sizden izin mi almam gerekli? En basit işlem olan belirli bir sıcaklıkta fanları durdurma özelliği bir kartta yoksa ister TUF olsun ister ROG olsun benim için fark etmez. Dediğinizde bir mantık yok neymiş TUF olduğu için soğutması için durmuyormuş. ROG'da neden duruyor o zaman?

Neden çizgi koymayacakmışım? Böyle bir özellik yok kartta yanlış bilgilendirme olmasın ya da sonradan değiştirdin olmasın diye koydum sizden izin mi almam gerekli? En basit işlem olan belirli bir sıcaklıkta fanları durdurma özelliği bir kartta yoksa ister TUF olsun ister ROG olsun benim için fark etmez. Dediğinizde bir mantık yok neymiş TUF olduğu için soğutması için durmuyormuş. ROG'da neden duruyor o zaman?

Ekran kartı boşta 29-30 derece fanlar 24'te çalışıyor ASUS neden böyle bir saçmalık yapmış anlamıyorum Afterburner ve GPU Tweak ile hızı düşüremiyorumda.

@Ester Hirsch Afterburner'da ayarlardan kendin yapmayı dener misin?
Burada ben ses için kendim elle ayarlıyordum fan yüzdesini. Buradan çözmeyi dener misin?
Fan ayarlarını benim gibi tek tek yapmana gerek yok yüzdesel olarak kendisi yükselsin sadece başta bir kısma kadar yüzde sıfır olarak ayarla.

@Ester Hirsch Afterburner'da ayarlardan kendin yapmayı dener misin?
Burada ben ses için kendim elle ayarlıyordum fan yüzdesini. Buradan çözmeyi dener misin?

Dostum Afterburner'dan düşürsem bile etki etmiyor kapanmıyor hızını da düşüremiyorum fanların sıcaklık artınca hızı artıyor artıyor onda sıkıntı yok ama hiçbir şekilde kapanmıyor.

Dostum ASUS TUF 1660 Super versiyonunu kullanıyorum böyle değil içi bu attığın kart sorunlu çıkan seri, 1660S çıktığında sorunsuz üretildi blok ve bakır ısı borusu var içinde.
Sonradan ASUS TUF serisini düzenledi ama çok geç kaldı. Adı çıktı dokuza inmez sekize...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı