Ben kulaklık kullanmıyorum, oyundayken fan sesi yüksek geldiği için rahatsız ediyor beni. Model 7-8 ay önce çıktı belki ileride kronik sorunu çıkar.Neden ilk seçenekleriniz arasında değil peki? Yordum sizi biraz fazla soru sorarak kusura bakmayın.
Ben kulaklık kullanmıyorum, oyundayken fan sesi yüksek geldiği için rahatsız ediyor beni. Model 7-8 ay önce çıktı belki ileride kronik sorunu çıkar.Neden ilk seçenekleriniz arasında değil peki? Yordum sizi biraz fazla soru sorarak kusura bakmayın.
Anladım, teşekkür ederim yardımınız için. Farklı bir cihaz önerecek olursanız bekliyorum.Ben kulaklık kullanmıyorum, oyundayken fan sesi yüksek geldiği için rahatsız ediyor beni. Model 7-8 ay önce çıktı belki ileride kronik sorunu çıkar.
Bana kalırsa ailenizden veya dostunuzdan borç alın TUF alın hocam. Yeni çıkacak bir cihaz olduğunu düşünmüyorum ve Excalibur dahil çoğu cihaza daha dolar 26 zamı yansımadı. Stok bitince Acer de zamlanır Excalibur da TUF da.Anladım, teşekkür ederim yardımınız için. Farklı bir cihaz önerecek olursanız bekliyorum.
Bilgisayarı zaten babam alacak ve borç alacak kimse yok. Lenovo ideapad gaming 3 bulmuştum. Diğer arkadaşa söylediğim gibi daha dün stokta varken bugün yok normalde ona alacaktım.Bana kalırsa ailenizden veya dostunuzdan borç alın TUF alın hocam. Yeni çıkacak bir cihaz olduğunu düşünmüyorum ve Excalibur dahil çoğu cihaza daha dolar 26 zamı yansımadı. Stok bitince Acer de zamlanır Excalibur da TUF da.
Bu fiyatlarda Lenovo da F/P değil, Allah kurtarmışBilgisayarı zaten babam alacak ve borç alacak kimse yok. Lenovo ideapad gaming 3 bulmuştum. Diğer arkadaşa söylediğim gibi daha dün stokta varken bugün yok normalde ona alacaktım.
alacağım ürün buydu. Çok fazla inceledim alabileceklerim arasında ki en iyisi buydu 26.999 TL fiyatı vardı.Bu fiyatlarda Lenovo da F/P değil, Allah kurtarmış![]()
Acer daha iyi bundan.alacağım ürün buydu. Çok fazla inceledim alabileceklerim arasında ki en iyisi buydu 26.999 TL fiyatı vardı.
Acer hangi özellikleri ile daha öne çıkıyor?Acer daha iyi bundan.
Alacağım ürün buydu. Çok fazla inceledim alabileceklerim arasında ki en iyisi buydu 26.999 TL fiyatı vardı.
İşlemci, diğer özellikler aynı diye biliyorum.Acer hangi özellikleri ile daha öne çıkıyor?
28 verse TUF alır zaten, F/P değil bu cihaz.Dell G15 5525 R7-6800H 16GB 512GB SSD RTX3060 6GB 15.6" FHD Windows 11 Laptop (Dell Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol hocam bu cihaz daha iyi neden düşünmüyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.