ASUS TUF VG27VQ alınır mı?

İnşallah hocam. 4 günlük sokağa çıkma yasağı bitince işleme koyarlar muhtemelen. Bayrama kalırsa yandık bu arada. :D.

Cuma veya cumartesi gelmesini düşünüyor m. Çarşamba günü iş başı yaparlarsa en erken cuma günü gelir.

Siparişler 4 gün sonra işleme alınacakmış. Kim bilir ne zaman elimize ulaşır Allah sabır versin bize inşallah bayrama kalmaz yetişir. 😄
Hocam ürününüz ne durumda acaba çok merak ettim. Benim ürün daha bugün paketleniyor. @QuİNn siz de sipariş vermiştiniz sanırım, sizin ürününüz ne durumda?

Hocam ürününüz ne durumda acaba çok merak ettim. Benim ürün daha bugün paketleniyor. @Quinn siz de sipariş vermiştiniz sanırım, sizin ürününüz ne durumda?

Benimki şu an paketleniyor diyor önceden mesaj attımda tedarik sürecinde demişlerdi.
Hocam ürününüz ne durumda acaba çok merak ettim. Benim ürün daha bugün paketleniyor. @Quinn siz de sipariş vermiştiniz sanırım, sizin ürününüz ne durumda?

Bize gelmesi en erken 27 Mayıs.

Benimki şu an paketleniyor diyor önceden mesaj attımda tedarik sürecinde demişlerdi.

Bize gelmesi en erken 27 Mayıs.
Yasak esnasında kargo şirketleri çalışıyor olacak hocam. Belki daha erken gelebilir, hayırlısı bakalım. Dört gözle bekliyoruz. :)

Yasak esnasında kargo şirketleri çalışıyor olacak hocam. Belki daha erken gelebilir, hayırlısı bakalım. Dört gözle bekliyoruz. :)

İnşallah çalışıyor olurlar Teknobiyotik'den aldıgım Dark Guardian kasamın fan konturolcüsü bozuldu hemen iletişeme geçtim yurtiçi kargoyla hemen 1 gün içerinde elime ulaştı.

Aras Kargo muydu kargo şirketi.

İnşallah çalışıyor olurlar Teknobiyotik'den aldıgım Dark Guardian kasamın fan konturolcüsü bozuldu hemen iletişeme geçtim yurtiçi kargoyla hemen 1 gün içerinde elime ulaştı.

Aras Kargo muydu kargo şirketi.
Yurtiçi Kargo ile çalışıyor olmaları lazım. Eğer paketlenip bugün kargoya verilirse hızlıca elimize ulaşır gibi.

Sipariş verdiğimiz günden beri paketleniyor yazıyor. Bir defa erken gönderip şaşırtsalar kıyamet kopar. Şanlıurfa'da yaşıyorum zaten konum olarak uzakdayım bir de kargoya geç verince işin içinden çıkılmıyor. @aasmcan.

Sipariş verdiğimiz günden beri paketleniyor yazıyor. Bir defa erken gönderip şaşırtsalar kıyamet kopar. Şanlıurfa'da yaşıyorum zaten konum olarak uzakdayım bir de kargoya geç verince işin içinden çıkılmıyor. @aasmcan.

Ne zaman verdiniz sipariş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı