Asus vs MSI vs Dell

• Konuyu başlatan Yrya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 8.719
10k Bütçeniz var madem, Msi'ın 10k'ya daha iyi donanımlı bir modelini alın. Msi çok güzel laptoptur. 2013 senesinde Msi GE60 almıştım. Evet menteşelerinde sorun oldu servis biraz fahiş ücret çekti ama bunun dışında çok memnunum özellikle Turbo fan özelliği olması ve bir tuşla bu fanı aktif edebilmek mükemmel. Bahsettiğin ısınma problemini böylece yenersin.

Freedos işletim sistemine takılma 30 TL'ye windows 10 pro satıyorlar hiç bir problem de çıkarmıyor.

açıkçası bütçem 10 bin lira değil. aslında 8000-8500 civarında kalsam süper olur. Buradaki özellikle Asus'a çıkabilirim düşüncesi Asus'un hazır bilgisayar olması(Windows içinde),daha önceden asus kullanmış ve yetkili servisini denemiş olmam.Dell'in de yorumlarını araştırdım onu seçeneklerden çıkardım.Şimdilik içinde windowsu yüklü kapağını aç kullan,önceden tanıdık Asus mu? yoksa,yeni macera ilk kez freedos Msi mı arasındayım.
Bu paralar gozden cikarilacaksa ekran 120 hz uzeri olmali. Daha sonra pismanlik duyulabiliyor.

Özellikle msi hakkında bu modeli ayrıntılı yazıp aratırsak pek detay/inceleme yok internette.Bu bilgisayarların daha detaylı bilgilerini, nerede yazdığını bulduğunuz bir link varsa paylaşırsanız sevinirim.

10k bütçeye çıkılabiliyorsa bence 2060 ekran kartlı laptoplar zorlanmalı. Ayrıca arkadaşın dediği gibi en az 120 hz ekran oyun zevkini çok etkileyecektir. İnternette videolarını izleyerek en az ısınan laptopu tercih etmelisin, çünkü oyun laptoplarında ısınma sorunu performansı yüzde 50 ye kadar etkileyebiliyor

açıkçası bütçem 10 bin lira değil. aslında 8000-8500 civarında kalsam süper olur. Buradaki özellikle Asus'a çıkabilirim düşüncesi Asus'un hazır bilgisayar olması(Windows içinde),daha önceden asus kullanmış ve yetkili servisini denemiş olmam.Dell'in de yorumlarını araştırdım onu seçeneklerden çıkardım.Şimdilik içinde windowsu yüklü kapağını aç kullan,önceden tanıdık Asus mu? yoksa,yeni macera ilk kez freedos Msi mı arasındayım.

Msi'ın bu modeli için bişey diyemem ancak bahsettiğim gibi Msi'ın kalitesinden çok memnundum. Ses kalitesi olsun, malzeme kalitesi olsun, soğutma sistemi olsun çok başarılı. Freedos'u kafaya takmayın 30 TL'ye orjinal Windows 10 serial key satılıyor.
Bu şartlar altında düşünmeden Msi tercih edilmeli. Yalnız Ben de o rakamlara çıkılıyorsa en azından 120 Hz monitör olmasını düşünenlerdenim. Biraz daha araştırıp nenzer özelliklerfr 120 Hz monitörlü model bulabilirseniz çok güzel olur

Msi'ın bu modeli için bişey diyemem ancak bahsettiğim gibi Msi'ın kalitesinden çok memnundum. Ses kalitesi olsun, malzeme kalitesi olsun, soğutma sistemi olsun çok başarılı. Freedos'u kafaya takmayın 30 TL'ye orjinal Windows 10 serial key satılıyor.
Bu şartlar altında düşünmeden Msi tercih edilmeli. Yalnız Ben de o rakamlara çıkılıyorsa en azından 120 Hz monitör olmasını düşünenlerdenim. Biraz daha araştırıp nenzer özelliklerfr 120 Hz monitörlü model bulabilirseniz çok güzel olur
Ekranın hz bilgisini nereden bulabilirim,yoksa yazıyor gözden mi kaçırdım.Bir de 30tl'ye orjinal windows seriali nerede satılıyor ben bu konularda oldukça bilgisizim hep kurulu bilgisayar aldığımdan.

Ekranın hz bilgisini nereden bulabilirim,yoksa yazıyor gözden mi kaçırdım.Bir de 30tl'ye orjinal windows seriali nerede satılıyor ben bu konularda oldukça bilgisizim hep kurulu bilgisayar aldığımdan.

Ürün koduyla markanın kendi sitesinden bakın orada daha detaylı yazar. Monitörün panel tipi, Hz Değeri vs. vs. bilgiler genelde hepsiburada gibi sitelerde yazmıyor. Bu arada monitörün panel tipi de önemli. Monitör TN Panel ise alırken 2 kez düşün

Ürün koduyla markanın kendi sitesinden bakın orada daha detaylı yazar. Monitörün panel tipi, Hz Değeri vs. vs. bilgiler genelde hepsiburada gibi sitelerde yazmıyor. Bu arada monitörün panel tipi de önemli. Monitör TN Panel ise alırken 2 kez düşün

ürün malesef markanın kendi sitesinde yok,yabancı sitelerde de aynı ürün yok. evet kodu msi gl73 ile başlıyor ama devamındaki koddaki tek değişiklik her şeyi değiştiriyor.

benim tek bulabildiğim bu video,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ancak bunun sadece ekran kartı ve işlemcisi aynı.
Msi'ın kendi sitesinde yazan MSI Türkiye numarasını'da aradım. Service Point cevaplıyor. Onların da bu ürün hakkında bildikleri detay hepsiburada.com'da yazan kadar.Aynı ürünü satan itopya.com'u aradım.Onların da bilgisi yok yeni ürün diyorlar sadece.
aldım gitti😇

Son düzenleme:
ürün malesef markanın kendi sitesinde yok,yabancı sitelerde de aynı ürün yok. evet kodu msi gl73 ile başlıyor ama devamındaki koddaki tek değişiklik her şeyi değiştiriyor.

benim tek bulabildiğim bu video,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ancak bunun sadece ekran kartı ve işlemcisi aynı.
Msi'ın kendi sitesinde yazan MSI Türkiye numarasını'da aradım. Service Point cevaplıyor. Onların da bu ürün hakkında bildikleri detay hepsiburada.com'da yazan kadar.Aynı ürünü satan itopya.com'u aradım.Onların da bilgisi yok yeni ürün diyorlar sadece.
aldım gitti😇

Verdiğiniz linkten bakıyorum da fiyatlar 2.000 TL yükselmiş Asus 12.096 TL MSI 9.985,75 TL olmuş. Umarım 8.000 TL iken yakalayabilmişsinizdir :)

Aynı özellikteki (işlemci + ekran kartı) iki model arasında MSI derim. Fiyat olarak şu an aralarında 2260 lira fark var. Kalite olarak zaten MSI'ı herkes bilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı