Oyun, video, film vs. kulaklıkla müzik dinleyeceğim. Hangisi daha yakın F/P açısından yorumlarınızı belirtir misiniz ? Herkes kendi görüşüne göre yapsın. 1500 TL bandında bunların iyi telefon olduğunu düşünüyorum.
Bi telefona 2000'den fazla para yatırmak istemiyorum. Aynı işlevi görüyor zaten. 1500-2500 TL bütçe olsa sen hangilerini tercih ederdin ve hangi telefonlar arasında eleme yapardın ?
A5 2017 parasına göre kötü bence. Zenfone 3 ya da P2 tercih etmelisiniz. Eğer batarya sizin için önemliye P2 tercih edin. Ben kullanıyorum, yardımcı olabilirim. Kameraya çok önem veriyorsanız ZF3 alın ama.
A5 2017 parasına göre kötü bence. Zenfone 3 ya da P2 tercih etmelisiniz. Eğer batarya sizin için önemliye P2 tercih edin. Ben kullanıyorum, yardımcı olabilirim. Kameraya çok önem veriyorsanız ZF3 alın ama.
Sony X serisinde iyi değil. Bunu yeni servisten gelerek söylüyorum.
Zenfone3 64 GB tavsiye ederim. A5 17 güzel bir telefon ancak diğerlerinin dediği gibi biraz pahalı. İnternetten 1500 ve altı bir fiyatta bulursanız kaçırmayın. Onun haricinde C9 veya C7 Pro düşünülebilir.