Asus Zenfone 5 Alınır Mı?

• Konuyu başlatan OceanWave
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 9.703
Bende alacağım arkadaşın sorularının aynısı benimde kafamda var. @Go to Hell Sende ki 5 mi? 6 mı? Ayrıca cihaz ağır çekim video kaydı yapabiliyor mu?
Bendeki cihaz 5. Hayır, slow motion özelliği yok.

@Uğur Öztürk S3'ten farkı nedir? Mesela uygulamalarda ve oyunlarda performans farkı ciddi seviyede mi?
Arkadaşım ile aynı zaman diliminde almıştık. Ben Zenfone5, o S3. S3'ün oynattığı, Zenfone5'in oynatmadığı oyun yok. Hatta bazı oyunlarda (Zombie Tsunami, Cut the Rope) S3 bariz bir şekilde kasma sorunu yaşarken Zenfone 5'te böyle bir sorunla karşılaşmadım. Ayrıca arkadaşım günde birkaç kere telefonun bataryasını çıkarıp tekrar açmak zorunda kalıyor. Seçim sizin bu arada şunu da belirteyim Zenfone 5'te hat üzerinden görüntülü konuşma özelliği yok. Yani görüntülü konuşmak için illaki bir uygulama üzerinden internet aracılığı ile görüşmek zorundasınız.

@Go to Hell Hocam eğer işlemci ve GPU sorun çıkarmayacaksa kesin alacağım telefonu. Çok korkuyorum bu konuda. Kasma veya donma olsun istemiyorum. Özellikle nette gezerken yada Facebook'ta gezerken kassın istemiyorum. 1-2 yıl idare etsin yeterli. Oyunları da rahat oynamak istiyorum.

Önceden de söylemiştim. Kastığı oyunlar : Karda kamyon sürme 3D Karda traktör sürme 3D ve Shadow Fight. Bu oyunlardan başka hiçbir oyunda kasmadı. İnternet'te gezerken kasmayacağından emin olabilirsiniz. Gönül rahatlığı ile alabilirsin. Hala için rahat etmiyorsa Google'a Zenfone 5 inceleme adı altında yazarak incelemelere göz atabilirsin. İstersen özel olarak istediğin bir uygulama, oyun yada herhangi bir testi uygulayabilirim.

@Go to Hell Dediğin oyunlar neden kasıyor? Uyumlu değildir herhalde? İstediğim bir test yok fakat ne bileyim telefon böle yarı yolda bırakacakmış gibi duruyor. 1-2 yıl gitmesi lazım bende. Birde 5 mi alayım yoksa 6 mı? Konuşurken nasıl koyacağım kafama. 2 elle mi tutacağım 6 modelini. :D

Benim fikrimce İntel işlemci ile optimize oyunlar değil(oyun yerine koyarsak). Büyüklük gerçekten sıkıntı 6 inç baya büyük bir uzunluk. Artık onu alan kişi cambazlık ve el becerisini zaman içerisinde geliştirecektir :). Bu arada 7 aydır kullanıyorum kronik bir sıkıntısı yok çok şükür.

Eğer işlemci ve Gpu'da sorun çıkmayacaksa alıyorum telefonu. :D @Go to Hell Şuan mesela bende Galaxy Wonder var. Zamanında aynı fiyata aldım telefonu. 700-800 TL olması lazım. Şuan hiç bir uygulamayı açmıyor. Ara yüz bile kasıyor. Beni pişman etti. Bu yüzden korkarak alıyorum düşük fiyata telefonları.

Ee 700 lira verip 2000lik performans beklersen olmaz tabi. 2 yıl amiral gemiler zor idare ediyor. Yanlış kapıdasın. Zenfone alma.

@Latios Neden böyle dediniz? 700 TL az para mı? Ayrıca 700 değil 800 TL. Tutup S5 ile karşılaştırmıyorum. Sadece yarı yolda bırakmasın istiyorum. Sanırım siz 2000 TL verdiniz telefona ve şuan malınızı kötülemek istemiyorsunuz.

@Go to Hell Tamamdır. Eğer işim ters giderse Alpha alamazsam kesinlikle Zenfone alacağım. Zaten ters gideceğe benziyor. Zenfone alacağım kesinlikle. Çok beğendim. Tek sıkıntım şuan 5 mi alsam 6 mı? :D Ona da karar vermem lazım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı