İlk olarak bu videoya giriyoruz ve izliyoruz. Tebrikler artık ateistsiniz. Rehberimiz buraya kadardı, teşekkürler.
Rehberi çok faydalı buldum. Diğer rehberiniz dinazor olma ile ilgili olsun.
İlk olarak bu videoya giriyoruz ve izliyoruz. Tebrikler artık ateistsiniz. Rehberimiz buraya kadardı, teşekkürler.
İroni mi?Atatürk ne alaka.
Bu aşamada hala ateist olamayan arkadaşlar için şu videoyu izlemelerini öneririm:
Bu aşamada hala ateist olamayan arkadaşlar için şu videoyu izlemelerini öneririm:
Bunlar gerçek mi RP mi? Bu kadar gerizekalı nasıl oluyor bunlar?
Bunun sebebi çocukların zekası değil. Asıl mesela çocukların bunun gibi dinci yobazların böyle nesiller yetiştirmesi.Sonuçta şöyle bir durum var, kusurlu olan din(müslümanlık) değil, dindarlar(müslümanlar).
Robot değiliz, herkesin zeka seviyeside aynı değil, bazen de heyecan insana bildiği şeyi bile bilememesine sebep olabiliyor, BEN BİLİRİM izlerseniz anlarsınız, salak saçma yarışma programları önermeyelim.
Bu sebepten dolayı kimseyi örnek göstermemek lazım, ileride sizin çocuğunuzun zekası ne olacak, siz karar veremezsiniz sonuçta, böyle videolara da gülelim bir şey demiyorum yine de fazla dalga geçmemek gerek.
Bu adamı deist yapar ama evrenin oluşumunu, canlılığın oluşumunu, fizik kanunlanı öğrendikçe ateist oluyorsun.Kuran’ın Türkçesini okuyorsunuz, bu kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.