İlk öncelikle dinine ve düşüncelerine saygı duyuyoruz ama sadece enes hakkındaki düşüncelerine katlıdığımı söyliyemem Vikipedi sayfası okuyan birisinin bu kadar samimi olması imkansızdır
Evet ekonomik çöküş bunun nedeni. AKP din maskesi takıp sanki gerçek din onların inandığı din gibi gösterdiği için insanlar dinden soğudu.
Ne mutlu sana inandığın dini bulman fakat bu konu 2 taraf içinde tartışmaya kapalı olmalı çünkü zaman kaybıSadece Enes'ten nefret ediyorum, bir kaç Vikipedi sayfası okuyup yüz binlerce çocuğun beynini yıkıyor.
Ateizm'e gelirsek, ben de ateistim. Bunun nedeni Kuran değil, kendi araştırmalarım sonucunda Evrim'in doğru olduğunu anlamam. Bunun tartışılacak çok bir yanı olduğunu da düşünmüyorum.
Saçmalık falan değil, gayet de öyle. Ülkenin anasını ağlatanlar Müslümanım diye gezinince böyle olaylar oluyor. İster kabul edin ister etmeyin, ateist arkadaşlarımla konuşurken hepsinin siyaset yüzünden dinden soğuduğunu çok rahat anlayabiliyorum.İnsanlar dinden soğumalarını siyasete bağlamak saçmalıktan ibaret ama. Ekonomi derseniz bir nebze olsun anlarım da, insanların kendi iman kaidelerini bir partinin yaptığı faaliyetlere doğru şekillendiriyorsa üzücü.
Ateizm din değil, neyse. Ben tartışmaya kapalı değilim, Evrim'in tartışılacak bir yanı yok. Dünya'nın güneş etrafında döndüğü ne kadar gerçekse Evrim de o kadar gerçek. Ben Müslümanlığa saygı duyarım, Ateist olup sırf Müslüman olduğu için Filistin'i desteklemeyen tiplerden de değilim. Evrim'i tartışamayız demeye çalıştım.Ne mutlu sana inandığın dini bulman fakat bu konu 2 taraf içinde tartışmaya kapalı olmalı çünkü zaman kaybı
Bir ateist olarak dinlerin herhangi bir hükmü kaldığını düşünmüyorum. Kusursuz olması gereken dinlerin günümüzü aydınlatmadığı ve bizim(atalarımızın) korkularımızdan oluşturduğumuz hayali varlıklar olduğu gayet ortada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.