ATK RS6 alınır mı?

Emin misiniz hocam Gaming gen böyle cevap vermiş ASUS ROG için.

Eminim, inceleme videolarında da switchi çıkartanlar var. Ace hfx için diyorsunuz değil mi? Öyleyse evet var.

Bu mcu dediğiniz olay nedir hiç bilmiyorum mümkünse link paylaşabilir misiniz?

Klavyenin kontrol ünitesi anlamına geliyor diyebiliriz. Tüm işlemler mcuda bitiyor, inputları reportlayan son birim mcudur klavyeler için. Ne kadar güçlü ve optimize olursa o kadar hızlı bir input sağlarsınız. Nuphy'in kullandığı mcu mouselarda kullanılan 8KHz işleme gücüne sahip mculardan daha hızlısı diyebiliriz.

Ttc RGB magneto Switch'lerin en büyük farkı, çalışırken iç yapısında manyetik bir algılama yöntemi kullanmaları. Bu da klasik mekanik Switch'lere göre birkaç önemli avantaj sağlıyor.

İçerideki parçalar birbirine daha az sürtünüyor, bu da hem daha yumuşak bir hissiyat veriyor hem de Switch'in ömrünü uzatıyor.

Tepkime süresi ciddi anlamda kısalıyor. Özellikle oyunlarda bu fark, reflekslerde avantaj sağlayabiliyor.

Bazı modellerde harekete duyarlılığı ayarlamak mümkün oluyor. Yani tuşa ne kadar bastığında tepki vereceğini bile sen belirleyebiliyorsun.

Switch'in yapısı çok daha sağlam, tuşlar oynama yapmıyor. Basarken “sallanma” ya da “boşluk hissi” gibi bir durum olmuyor.

İç kısmı tamamen şeffaf olduğu için, RGB aydınlatmalar daha net ve canlı görünüyor. Işık her tarafa çok daha homojen yayılıyor.

Kısacası, hem teknik hem de görsel açıdan daha modern ve gelişmiş bir switch yapısı sunuyor.

Hocam ne alakası var Gateron jade Pro da zaten manyetik switch ve şu an rakipsiz.

Açıkçası hoş duruyor fakat Pulsar'ın kalitesi hakkında emin değilim. Bence bütçeniz dahilinde başka bir şey alabilirsiniz, FUN60 Ultra tmr gibi.
Pulsar'da yazılım sorunları varmış az önce birisi söyledi. Bir tuşa basıyormuşsun 10 kere yazıyormuş. Bu arada ben kararımı verdim enes nuphy air60HE çekecem bir sıkıntı çıkmazsa. Gerçi stoklara gelir mi hiç bilmiyorum. Sanki boşa bekliyormuşum gibi hissediyorum.

Açıkçası hoş duruyor fakat Pulsar'ın kalitesi hakkında emin değilim. Bence bütçeniz dahilinde başka bir şey alabilirsiniz, FUN60 Ultra tmr gibi.

Aktif olarak Pulsar Xlite V3 eS mouse kullanıyorum kalite olarak 1 senedir bir sorun yaşamadım gecikme olarak da değerler güzel gözüküyor arkadaş tablo atmış konuya ama ne kadar doğu bilemem.

Pulsar'da yazılım sorunları varmış az önce birisi söyledi. Bir tuşa basıyormuşsun 10 kere yazıyormuş. Bu arada ben kararımı verdim Enes nuphy Air60he çekeceğim bir sıkıntı çıkmazsa. Gerçi stoklara gelir mi hiç bilmiyorum. Sanki boşa bekliyormuşum gibi hissediyorum.

Yazılımsalsa çok dert olmaz bence.

Son düzenleme:
Aktif olarak Pulsar Xlite V3 eS mouse kullanıyorum kalite olarak 1 senedir bir sorun yaşamadım gecikme olarak da değerler güzel gözüküyor arkadaş tablo atmış konuya ama ne kadar doğu bilemem.

Yazılımsalsa çok dert olmaz bence.
Nasıl dert olmaz , adam tuşa bastığında 10 kere spamlıyormuş. Eski yazılımı yüklemiş sorun düzelmiş ama yeni yazılımı tekrar yükleyince yine aynısı olmuş. Yazılım bence çok önemli

Nasıl dert olmaz, adam tuşa bastığında 10 kere spamlıyormuş. Eski yazılımı yüklemiş sorun düzelmiş ama yeni yazılımı tekrar yükleyince yine aynısı olmuş. Yazılım bence çok önemli.

Tamamda hocam demek istediğim yazılımsal olduğu için rahatça çözülebilecek bir sorun ondan bahsettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı