Atlantis net nasıldır?

Dostlar denizliden İstanbul Esenyurt'a taşındım int yok taşındığım yerde Atlantis posterlerini gördüm 350 TL ya 1000MBPS diyor gerçek mi sonrası ki aylarda fiyat artmasın?

2025'in başına kadar fiyatlarını arttırmayacaklarını söyledi. Gerçek merak etmeyin 🤣 bizzat kullanıyorum. Sorularınız varsa sorabilirsiniz.

2025'in başına kadar fiyatlarını arttırmayacaklarını söyledi. Gerçek merak etmeyin 🤣 bizzat kullanıyorum. Sorularınız varsa sorabilirsiniz.

2025'ten sonra fiyat değişikliği olacak mı sözleşme ile ayni mı kalacak.

2025'ten sonra fiyat değişikliği olacak mı sözleşme ile ayni mı kalacak.

2025'ten sonra fiyatın arttırılıp arttırılmayacağı bile kesin değil. 2024'ün neredeyse başından beri fiyat değişmedi 2023 başlarında 500 TL idi fakat sonra 350 TL ile fiyatı stabil yaptılar.

Şu an atlantisnetten yeni bir şey okudum ve çok şaşırdım.
''31.12.2024 e kadar yapılacak yeni kurulum gigapon aboneliklerinde 31.12.2025 e kadar sabit fiyat garantisi ve ücretsiz kurulum aktivasyon veriyoruz''

2025'ten sonra fiyatın arttırılıp arttırılmayacağı bile kesin değil. 2024'ün neredeyse başından beri fiyat değişmedi 2023 başlarında 500 TL idi fakat sonra 350 TL ile fiyatı stabil yaptılar.

Şu an atlantisnetten yeni bir şey okudum ve çok şaşırdım.
''31.12.2024 e kadar yapılacak yeni kurulum gigapon aboneliklerinde 31.12.2025 e kadar sabit fiyat garantisi ve ücretsiz kurulum aktivasyon veriyoruz''

Eyvallah aga 300 MB ile can çekiliyorum şu an.

Atlantis candır.

2024-10-25_12-12-55.png

Eve alalı 3 saat geçti.Ilk 1 saat 300 mgbt civarında sonra şimdide hiç cekmiyor.Teknik destek sağlayacağız diyorlar ama yok

Almalısın kesinlikle en iyi internet şu an

Hocam benim evde cekmiyor. 1000 Mbps 350 TL. Basta 300 civarı alıyordum. Şu an 1 Mbps bile almıyorum. Musteri hizmetleri teknik destek sağlayacağız diyor ama nafile

Hocam bugün saat 6 7 gibi evde kurulum yapıldı. Ilk 1 saat feci iyiydi şimdi internet 1 Mbps bile cekmiyor. Musteri hizmetleri teknik destek vereceğini söyledi ama yapmadılar.

Eve alalı 3 saat geçti. Ilk 1 saat 300 Mbps civarında sonra şimdi de hiç cekmiyor. Teknik destek sağlayacağız diyorlar ama yok.

Donanım haberden direk kendileri ile irtibat kurabilirsiniz. Bakım, arıza, yanlışlıkla altyapıya dozer vs. dokunmuş olabilir ya da en basitinden modem ile bile alakalı olabilir. Arayıp sorabilirsiniz.

Eve alalı 3 saat geçti. Ilk 1 saat 300 Mbps civarında sonra şimdi de hiç cekmiyor. Teknik destek sağlayacağız diyorlar ama yok.

Hocam benim evde cekmiyor. 1000 Mbps 350 TL. Basta 300 civarı alıyordum. Şu an 1 Mbps bile almıyorum. Musteri hizmetleri teknik destek sağlayacağız diyor ama nafile.

Hocam bugün saat 6 7 gibi evde kurulum yapıldı. Ilk 1 saat feci iyiydi şimdi internet 1 Mbps bile cekmiyor. Musteri hizmetleri teknik destek vereceğini söyledi ama yapmadılar.

Hocam mobilde 300 çeker maksimum zaten. PC de CAT6 kablon yoksa 1000 göremezsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım haberden direk kendileri ile irtibat kurabilirsiniz. Bakım, arıza, yanlışlıkla altyapıya dozer vs. dokunmuş olabilir ya da en basitinden modem ile bile alakalı olabilir. Arayıp sorabilirsiniz.
Hocam sizde benim yaşadığım durumlar yaşadınız mı?

Hocam mobilde 300 çeker maksimum zaten. PC de CAT6 kablon yoksa 1000 göremezsin.
Hocam ilk 1 saat öyleydi.Kalan 2 saat internet cekmiyor.1 mgbt bile gelmiyor.Stabil degil

Technopat Haberler

Geri
Yukarı