Normal bir şey hocam birçok klavyede var o
Shift tuşuna özel bir şey var ama yani belli ses ve hissiyattan
Normal bir şey hocam birçok klavyede var o
Benim klavyede de shiftin hissi farklı.Shift tuşuna özel bir şey var ama yani belli ses ve hissiyattan
Shift tuşuna özel bir şey var ama yani belli ses ve hissiyattan
Ben salı indirimiyle yarı fiyatına almayı planlamıştım ama olmadı. Pudding keycap olarak hyperx var en iyi alternatifi bu yine. Etiket çok daha uyguna gelir tabi.Fiyatı klavye kadarmışdirek etiket almak daha mantıklı gibi benim içim.
Türkçe beyaz tuş takımı sayılı sanki aldığınız ve dediğinizden başka bulamamıştım dünBen salı indirimiyle yarı fiyatına almayı planlamıştım ama olmadı. Pudding keycap olarak hyperx var en iyi alternatifi bu yine. Etiket çok daha uyguna gelir tabi.
Önceden TR layout kullanıyorsanız Shift'in farklı gelmesi normal.
Stabilizer var uzun Shift olduğundan, haliyle hissiyat da ses de farklı![]()
Aylık 5 sipariş hakkınız oluyor. Tek paket geldiyse 1 sipariş sayılır muhtemelen. 2 bile olsa 3 hakkınız daha oluyor.1 ay içerisinde 2 ayrı sipariş verdim. İkisi de üçer parça içeriyordu ancak tek bir paket olarak geldiler. Bir adet daha sipariş verirsem gümrüğe takılma durumu olur mu?
Kesin diyemeyiz gümrüğe kalmış 6 gün gümrükte beklerse 1 haftaya elinize gelir2 güne kesin gelir mi sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.