Hocam elimden geldiğince sayfaları okumaya çalıştım ancak tabi hepsini okuyamadım. Şimdi bu dediğiniz hala oluyor mu, artık olmuyor yazanlar olmuş ama.Evet ama keycaps klavyeden pahalıya gelebilir![]()
Yüzde 95 olmuyor.Hocam elimden geldiğince sayfaları okumaya çalıştım ancak tabi hepsini okuyamadım. Şimdi bu dediğiniz hala oluyor mu, artık olmuyor yazanlar olmuş ama.
Vergiyle 469 tl ise çok güzel fiyat ben 4 5 gün önce 800 e aldım.%20 indirim ve 110 TL kredi ile kargo dahil siyahı 469 TL'ye alabiliyorum şu an. Eğer herkesteki 288 TL'ye düşüren indirim olsa tahminim 360 TL'lere gelecekti vergiyle beraber. Böyle bir klavye için cidden gülünç rakamlar. Kötü hissettiğim için yanında masa saati ve GPU tutucu alayım ne kadar çift fanlıların ihtiyacı pek olmasa da.
%20 indirimi ve 110TL krediyi nasıl talep ettiniz hocam ve fresh hesap mı kullandınız yoksa alışverişi olan hesap mı?%20 indirim ve 110 TL kredi ile kargo dahil siyahı 469 TL'ye alabiliyorum şu an. Eğer herkesteki 288 TL'ye düşüren indirim olsa tahminim 360 TL'lere gelecekti vergiyle beraber. Böyle bir klavye için cidden gülünç rakamlar. Kötü hissettiğim için yanında masa saati ve GPU tutucu alayım ne kadar çift fanlıların ihtiyacı pek olmasa da.
%20 indirim ve 110 TL kredi ile kargo dahil siyahı 469 TL'ye alabiliyorum şu an. Eğer herkesteki 288 TL'ye düşüren indirim olsa tahminim 360 TL'lere gelecekti vergiyle beraber. Böyle bir klavye için cidden gülünç rakamlar. Kötü hissettiğim için yanında masa saati ve GPU tutucu alayım ne kadar çift fanlıların ihtiyacı pek olmasa da.
Alt sınır zaten 480 TL, ben iki gündür kaç tane temsilciyle görüştüm, zorlaya zorlaya %20 indirim ve 186 TL kredi ile 650 liraya geldi vergi dahil.Vergiyle 469 tl ise çok güzel fiyat ben 4 5 gün önce 800 e aldım.
Yukarıdaki arkadaşın taktiğini uygulayın hem %20 kupon aldım hem de 110TL kredi.
Kupon için: Hesabımı açtığımdan beri hiç kupon sağlanmadı ve bunun için yeni hesap oluşturmak istemediğim. Aynı zamanda indirim sayfasına giremiyorum. Sizden %20 kupon talep edebilir miyim efendim.
Kredi içinde aynısını yazıp %20 kupon yerine 110 kredi yazın. Efendimli konuştuğunuz için daha çok kendinize çekiyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.