Kerem szer
Centipat
Bu kredi iadesi ne oluyor? Temu içibde mi kullanılıyor yoksa direkt karta para iadesi mi yapıyor?
Sadece Temu içinde kullanılıyor.
Bu kredi iadesi ne oluyor? Temu içibde mi kullanılıyor yoksa direkt karta para iadesi mi yapıyor?
Hocam bende direk en üstte çıkmıştı baktımda stoğu bitmişBu projeksiyonu asla bulamadım nasıl buldunuz?
Hocam bende direk en üstte çıkmıştı baktımda stoku bitmiş.
Arkadaşlar benim Aula 3 gündür uçakta normal mi?
Hocam uçak mh370'e dönmesin sonra aman.Hocam bende direk en üstte çıkmıştı baktımda stoğu bitmiş
Arkadaşlar benim aula 3 gündür uçakta normal mi?
Benim 3 gündür nakil halinde olarak kaldı umarım sıkıntı çıkmaz.
Hayırlı olsun hocam inşallah banada gelir.Dünden beri deniyorum gelmemişti desteğe yazıyordum sürekli bir temsilci size kupon sunayım dedi olur dedim desteğin karşılığı adı altında bir promosyon geldi bir bastım ekstra %? Geldi klavyede geldi. Tamamen şans.
temsilcinin ismi neydi?Dünden beri deniyorum gelmemişti desteğe yazıyordum sürekli. Bir temsilci size kupon sunayım dedi olur dedim desteğin karşılığı adı altında bir promosyon geldi bir bastım ekstra %? Geldi klavyede geldi. Tamamen şans. Acaba 2. klavyeyi mi alsam başka bir şey de mi kullansam diye düşündürdü açıkçası.
benimde öyle ya bekleyeceğiz bakalım artık ne olursa.Benim 3 gündür nakil halinde olarak kaldı umarım sıkıntı çıkmaz.
Temsilcinin ismi neydi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.