Elektronik AULA F75 - 288 TL'ye Satın Alma - Temu

• Konuyu başlatan Mysa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1.869
  • Görüntüleme 161.642
288 TL'ye iki gündür düşüremedim ya taktiği söyler misiniz hocam.
Hocam bunu nasıl yaptınız acaba? Daha önceden mi yoksa şu an mı?
Yazdım ya, geçen hafta içi açılmış hesabıma pazar günü kart gelmiş, oradan denk geldi.

Ürün ekleyip ödeme kısmında çıkarınca sorun olmuyor sanırım. Yarın sabah vereceğim siparişi. Verince yazarım.
Ödeme ekranında tümünü görüntüleden istenmeyeni 0 yapınca yine limit var diyor. Hemen bi dener misin?

1731527081294.png

Arkadaşlar sanırım bu teklifin gelmesi için telefon numarasını girmeniz gerekiyor sanırım ve tamamen şans işi mesaj kutunuzu kontrol edin belki gelmiştir.

@XanthiN Evet böyle oluyor. Devam et (onayla) dediğim zaman sorun gözükmüyor. Kartımda şuan yeterli para olmadığı için sabah sipariş vereceğim. Başarılı olursa buraya yazarım.
Kart bölümüne atıyor, kart bilgini doldurup devam dediğinde yine minimum sepet miktarı kadar ekleyin diyor.

Edit. mobilden min sepet miktarı daha az göründü, bilgi bir alt mesajımda.

Son düzenleme:
Ürün bende de indirim sayfasında çıkmıyordu destek ile iletişime geçtim bana her ürünün bu indirime dahil olmadığını söylediler sonrasında bu ürüne indirim alabilen kullanıcılar olduğunu söyledim ardından 650TL'ye kadar %20 indirim kuponu verdiler.
3. Müşteri temsilcim hep aynı şeyleri söylüyorlar kupon istiyorum dedikten sonra maalesef ne yazsam verirler?

Vergiyle kaç TL oldu?
287,99₺ ürün + 172,79₺ vergi = 460,78₺ kağıt üstünde fakat minimum sepet tutarı 480₺ yani 192,01₺'lik daha ürün eklememi istiyordu.

Mobil app'tan denediğimde ise, ürün değil vergili son fiyat olarak 480₺'yi geçmemi istedi yani 20-30 liralık bir telefon kablosu ekleyerek işi çözdüm.

Totalde 510 liraya klavye + kablo almış oldum. Kabloyu siparişten sonra iptal etsem sanırım sorun olmayacak ama riske girmek istemiyorum. Benim kumarım burada biter. 😎

1731529444104.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı