Elektronik AULA F75 - 288 TL'ye Satın Alma - Temu

• Konuyu başlatan Mysa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1.869
  • Görüntüleme 161.895
Hangi indirim hacı bu, konudaki mi? Bende fiyat düşmüyor ya.
Evet konudaki indirim. Bende 3 hesaptan denedim olmadı 4. hesapta oldu.

Bugün sabah saat 11'de gümrükleme tamamlandı diyor. Sürekli burayı rahatsız ediyorum ama yarın Bursa'ya gelme ihtimali var mıdır? edit:imla
Bana bugün geliyor isteyen olursa görüntü atarım.

Ben aldıktan 5 dakika sonra yaptım. İadeyi hemen kabul ediyorlar zaten bankadan dolayı 2 günde geldi para.
hocam sepetin ayrıntısını ekran fotoğrafı olarak gönderir misin satın almak ekranında ürünleri çıkartıp tek klavyeyi almak istediğimde 670 e tamamla diyor bende iade yaparak aynı taktikle almayı düşünüyorum

hocam sepetin ayrıntısını ekran fotoğrafı olarak gönderir misin satın almak ekranında ürünleri çıkartıp tek klavyeyi almak istediğimde 670 e tamamla diyor bende iade yaparak aynı taktikle almayı düşünüyorum
Hocam, atacak bir ekran görüntüsü yok açıkçası, iade ettiğimden dolayı bir şey gözükmüyor. Tutar hesabına geçti gibi bir şey var. Ben alırken hesabımın minimum sepet tutarı 410 TL'di, diğer ürünle ve vergilerle 600 liraya geldi toplam tutar. Sonra diğer ürünü iade ettim ve klavye bana toplam 350 liraya geldi. Alırken konudaki kuponu ve destekten aldığım 100 TL krediyi kullandım. Bu kadar.

Hocam, atacak bir ekran görüntüsü yok açıkçası, iade ettiğimden dolayı bir şey gözükmüyor. Tutar hesabına geçti gibi bir şey var. Ben alırken hesabımın minimum sepet tutarı 410 TL'di, diğer ürünle ve vergilerle 600 liraya geldi toplam tutar. Sonra diğer ürünü iade ettim ve klavye bana toplam 350 liraya geldi. Alırken konudaki kuponu ve destekten aldığım 100 TL krediyi kullandım. Bu kadar.

Bu konuda ki indirim hala oluyor mu?

Hala almayan varsa
Promosyonlar da soyle bir etkinlik var;

IMG_2614.jpeg

3 hak var sonradan yenileniyor bazilari kotu bazilari iyi gibi,

IMG_2613.jpeg

%50 kredi iadesi yaziyor yine arada kosede bir hilesi vardir diye dusunuyorum ama bir arastirin belki isinize yarar.

Etkinliklerde kuponlar kullanilmiyor diye biliyorum krediniz var ise sepette indirim uygular.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı